En yakın arkadaşı ve sevgilisini bastı! Vurarak öldürdü

Taylandlı 18 yaşındaki Phichate isimli bir kişi, kız arkadaşıyla ilişkisi olduğu iddiasıyla en yakın arkadaşını vurarak ölmesine sebep oldu.

En yakın arkadaşı ve sevgilisini bastı! Vurarak öldürdü

Cinayetin sonrasında Phichate, Bangkok yakınlarındaki Samut Prakarn eyaletindeki Bang Phli Polis Karakoluna giderek polislere teslim oldu. Tayland'ın Bangkok şehrinin Samut Prakarn eyaletinde 18 yaşındaki Phichate isimli bir kişi, 22 yaşındaki arkadaşı Phongsathorn'u evinde vurarak öldürdü. Sevgilisiyle ilişkisi olduğunu iddia ederek arkadaşını öldürdüğünü itiraf eden Phichate hemen polise giderek teslim oldu. Polis olay yerini araştırdığında Phongsathorn'u yatağında, boynunda, gözünde ve vücudunda çok sayıda kurşun yarasıyla öldürülmüş halde bulundu.

en-yakin-arkadasi-ve-sevgilisini-basti-vurarak-oldurdu.jpg

KANIT BULDUĞUNU SÖYLEDİ

Phichate, kendisinin ve kurbanın yakın arkadaş olduklarını ve sık sık birlikte vakit geçirdiklerini, bundan ötürü Phongsathorn'un 14 yaşındaki kız arkadaşını iyi tanıdığını dile getirdi. Phichate, uzun süredir sevgilisi ve arkadaşının aralarında gizli bir ilişki olduğundan şüphe ettiğini ve yakın zamanda bunun kanıtını bulduğunu da ifade etti.

en-yakin-arkadasi-ve-sevgilisini-basti-vurarak-oldurdu-001.jpg

KIZ ARKADAŞ İLİŞKİYİ YALANLADI
Phichate, kız arkadaşının telefonunda çiftin mesajlarını ve resimlerini buldu ve kız arkadaşının sonunda ilişkiyi itiraf ettiğini ileri sürüldü. Phichate'in kız arkadaşı bu ilişkiyi kesin bir dille reddetti ve bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu dile getirdi. Kendisinin ve kurbanın sadece arkadaş oldukları ve hiçbir zaman cinsel bir ilişki yaşamadıklarını sözlerine ekledi.