Otel odasında pantolonunun içine akrep girdi! Bakın sonunda ne oldu

Las Vegas'ta bir otelde konaklayan Michael Farachi isimli bir adam uyuduğu esnada pantolonunun içine akrebin girmesi üzerine kabus dolu dakikalar yaşadı.

Otel odasında pantolonunun içine akrep girdi! Bakın sonunda ne oldu

Kasık bölgesinde büyük bir acı ve yanmayla uykusundan uyanan Farachi akrebin testislerini ısırması üzerine oteli dava açma yoluna gitti. Olay sosyal medyaya adeta damgasını vurdu. Güney Kaliforniyalı ressam Michael Farachi Las Vegas'ta kaldığı bir otel odasında akrep saldırısına uğraması üzerine otelden şikayetçi oldu.

otel-odasinda-pantolonunun-icine-akrep-girdi-bakin-sonunda-ne-oldu.jpg

“BENDEN ÖZÜR DİLEMEDİ”
Uyuduğu esnada pantolonun içinden bir akrebin girmesi ve penisini defalarca ısırması üzerine Farachi, "Özel bölgemde keskin bir ağrıyla uyandım. Şaşırdım. Örtünün altında neler olduğunu görmek için elimi uzattım ve yine keskin bir acı hissettim. Baktığımda ise karşımda bir akrep duruyordu" ifadelerini kullandı. Akrebin özel bölgelerine yaptığı acı verici saldırının ardından otel personelinin tamamen kayıtsız kaldığını ifade eden Farachi, "Otel müdürüne bu durumu anlattığımda benden özür dilemedi. Hatta bunun kendi sorumlulukları dahilinde olmadığını söyledi. Ben de onları dava ettim" şeklinde konuştu.

otel-odasinda-pantolonunun-icine-akrep-girdi-bakin-sonunda-ne-oldu-001.jpg

ŞİKAYETÇİ OLDU
Las Vegas'ta bir otelde konaklayan Michael Farachi isimli bir adam uyuduğu esnada pantolonunun içine akrebin girmesi üzerine kabus dolu dakikalar yaşadı. Kasık bölgesinde büyük bir acı ve yanmayla uykusundan uyanan Farachi akrebin testislerini ısırması üzerine oteli dava açma yoluna gitti. Olay sosyal medyaya adeta damgasını vurdu. Güney Kaliforniyalı ressam Michael Farachi Las Vegas'ta kaldığı bir otel odasında akrep saldırısına uğraması üzerine otelden şikayetçi olmaya karar verdi.