Avukat Feyza Altun neden gözaltına alındı? Feyza Altun tutuklandı mı?

Ünlü Avukat Feyza Altun sosyal medya hesabından yaptığı şeriat paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. Peki Feyza Altun tutuklandı mı? Feyza Altun serbest bırakıldı mı?

Avukat Feyza Altun neden gözaltına alındı? Feyza Altun tutuklandı mı?

Dilan Polat ve diğer fenomenlerin davaları ile gündeme gelen Avukat Feyza Altun'un sosyal medya hesabından yaptığı küfürlü şeriat paylaşımı tartışma sebebi olmuştu. Feyza Altun hakkında Beykoz Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında evinde arama da yapılan Feyza Altun gözaltına alındı.

FEYZA ALTUN NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama suçundan ve sana soruşturma başlatılan Avukat Feyza Altun gözaltına alındı. Feyza Altun'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltı kararı çıkmadan önce cumhuriyete açıklamalarda bulunan Feyza Altun, "Şeriat benim için kadın taşlayan Taliban aklıdır. Bu ülke laik bir ülkedir. Şeriat bir din olgusu değil politik rejimdir. Dolayısıyla şeriate karşıyım sözlerimin de arkasındayım" dedi.

FEYZA ALTUN TUTUKLANDI MI?

Gözaltına alınan Feyza Altun tutuklandı mı? Şu an için Feyza Altun hakkında bir tutuklama kararı verilmedi. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülen teyze Altun'un ifadesinin alınacağı öğrenildi.