Botları, montları geri çıkarın! Kış bitti sandık ama ALTIN VURUŞUNU yapmaya geliyor

Meteorolojiden son dakika uyarısı geldi. Kış bitti sananlar için sürpriz var. Botları montları geri çıkarın. Çünkü asıl kış şimdi başlıyor.

Botları, montları geri çıkarın! Kış bitti sandık ama ALTIN VURUŞUNU yapmaya geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni hava durumu tahmin raporları yayınlandı. Hava sıcaklıkları tüm Türkiye genelinde Yarından itibaren yeniden düşüşe geçiyor. Üstelik Yağışlı havalarda geri dönüyor. Mart ayının gelmesi ile birlikte Bahar havalarının başlayacağı Kış aylarının sona ereceği düşünülüyordu ancak kar son golünü atmaya geliyor. Son dakika uyarısı Az önce yapıldı. Tam 19 ilde aynı anda yağış başlayacak. Bazı illerde ise kar yağışı var. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporu…

METEOROLOJİDEN SON DAKİKA YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yeni hava durumu tahmin raporuna göre Yarından itibaren Soğuk havalar ve yağışlar geri dönüyor. Yayınlanan mitolojik tahminlere göre Balıkesir Sakarya Bilecik Bursa İzmir Osmaniye Isparta Adana Eskişehir Karaman Hatay Bolu sinep Düzce Amasya Tokat Trabzon Samsun ve Gaziantep'te sağanak yağış etkili olacak. Yağışlar sırasında oluşabilecek olan olumsuzluklara karşı bu bölgede yaşayan vatandaşların tedbirleri istendi.

KAR YENİDEN BAŞLIYOR

Meteoroloji Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporunda kar yağışı uyarısı da yaptı. Artık kışın son demlerinin yaşandığı bu günlerde 2 il için kar yağışı uyarısı geldi. Ardahan ve Hakkari illerimizde kar yağışı etkili olacak.

İSTANBUL HAVA DURUMU NASIL OLACAK? İSTANBUL'A KAR VAR MI?

Milyonlarca kişinin yaşadığı İstanbul'un hava durumu da merak konusu oldu. Bu kış İstanbul kar yağışı görmedi. O sebeple de Mart ayında İstanbul'a kar yağacak mı yağmayacak mı sorusunun yanıtını merakla Takip ediliyor. Meteoroloji verilerine göre kentte kar yağışı beklenmiyor. Ancak salı ve çarşamba günleri İstanbul genelinde sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı ise İstanbul'da pazartesi ve salı günü 14 derece civarında olacak. Hava sıcaklığı İstanbul'da Perşembe günü 11 dereceye Cuma günü ise 10 dereceye düşecek. İstanbul'da hafta sonu sıcaklığının daha da düşmesi bekleniyor. Sıcaklıklarda yaşanacak bu düşüşle birlikte kendi yüksek kesimlerinde kar yağışı görülebilir.