Nihal Candan son hali ile kamera karşısında! Cezaevinden tahliye edilmişti

Nihal-Bahar Candan kardeşler aylar önce dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Kardeşlerden Nihal Candan, yaşadığı rahatsızlık sonrası tahliye edildi.

Nihal Candan son hali ile kamera karşısında! Cezaevinden tahliye edilmişti

Sosyal medya fenomenleri Nihal Candan ile kız kardeşi Bahar Candan, haklarında başlatılan soruşturma kapsamında çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tam 5.5 aydır cezaevinde tutuklulukları devam eden Candan kardeşlerden Nihal Candan, yakalandığı anoreksiya (yemek yememe hastalığı) sebebiyle 37 kiloya kadar düşmüş ve cezaevinden tahliye edilmişti. Son hali ile ilk kez Kanal D Haber kameralarına konuşan Nihal Candan, cezaevinde yaşadıklarını anlattı.

ANOREKSİYA’YA YAKALANDI

Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal Candan, 5.5 aydır tutuklu bulunduğu cezaevinden yaşadığı rahatsızlık sonrası tahliye edildi. Cezaevinde anoreksiyaya yakalanan Nihal Candan, tam 37 kiloya kadar düşmüş ve sağlık durumunun kötüye gitmesiyle hastaneye kaldırılmıştı. Cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporu sonrasında cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan, ilk kez Kanal D Haber’e konuştu. Tahliyesinden sonraki ilk günü ailesiyle geçiren Nihal Candan, cezaevi sürecini Kanal D Haber’e anlattı.

nihal-candan-son-hali-ile-kamera-karsisinda-cezaevinden-tahliye-edilmisti.jpg

‘SIK SIK PSİKOLOJİK DESTEK ALDIK’

Cezaevi sürecinden bahseden Nihal Candan, sürecin başta çok daha zor olduğunu söyledi ve ‘Ama kardeşimle birbirimize destek olduk. Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz gibi hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık sık sık. Psikolojik olarak zor geldi bana. Hatalarımız vardır doğrudur. Küçük çocuklara kötü örnek olduysam özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmamıştı.’ dedi.

‘AİLEMİ ÇOK ÖZLEDİM’

Cezaevinde neler yaptıklarını ve nasıl vakit geçirdiklerini de anlatan Nihal Candan, kitaplarının ve televizyon dizilerinin olduğunu, alışveriş ihtiyaçlarını da kantinden karşıladıklarını söyledi. Rahatsızlığından bahseden Candan, ‘Hep doktorlarlaydım bu süreçte. Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti. En çok ailemi özledim. Benim ailemden bir parça yanımdaydı o benim şansımdı. Biraz tabi rahatsızım. Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum. Görüşe gidemeyeceğim, anksiyetem var. Kardeşim de çıktıktan sonra ailecek pek bir derdimiz kalmayacak.’ dedi.

nihal-candan-son-hali-ile-kamera-karsisinda-cezaevinden-tahliye-edilmisti-001.jpg

SEÇİL ERZAN İLE AYNI KOĞUŞTA KALDILAR

Ünlü futbolcu ve iş insanlarını milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan ile aynı koğuşta kaldıklarını söyleyen Nihal Candan, bir sorun yaşayıp yaşamadıkları sorusuna yanıt verdi ve ‘Aynı koğuştaydık. Bir sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz haber izlemiyorduk.’ ifadelerine yer verdi.