Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 4A 4B 4C'li Emekliye Müjde: Tek Seferlik 7000 TL İkramiye

4A 4B 4c’li emekliye müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Emekliye kişi başı 7000 TL'lik Tek seferlik ikramiye tanımlanıyor. Emekli tahsis numarası sonuna göre IBAN’a yatacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 4A 4B 4C'li Emekliye Müjde: Tek Seferlik 7000 TL İkramiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 4A 4B 4C'li Emekliye Müjde: Tek Seferlik 7000 TL İkramiye - Emekliye ek ödeme fırsatları şubat ayında da milyonlarca emekli tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bu konuda son derece Titiz davranarak emekli vatandaşların maddi sıkıntılarının giderilmesi için birçok talimat veriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekliler için son müjdesi geldi. Kamu bankalarına verilen talimat doğrultusunda emekliye Tek seferlik 7.000 TL'lik ek ikramiye ödemesi yapılacak. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank harekete geçerek emekliye ek ödeme için duyuruyu yaptı. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı bu ödemeden yararlanabiliyor.

Emekli maaşları bu yıl ciddi düzeyde arttı ancak emekli geçim sıkıntısı sürüyor. Çünkü emekli vatandaşlar daha zamlı maaşlarını tam olarak cebine koyamadan iğneden ipliğe her şeyde fiyat artışı oldu. Bu durumda emekliler yeniden başladığı noktaya döndü ve ay sonunu getirmekte zorlanıyor. 4A 4B 4C emeklisine yeni Müjde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Emekli maaşı alanlar için sürpriz haberler var. Cumhurbaşkanı talimatıyla emekliye Tek seferlik 7.000 TL'lik ikramiye ödemesi yapılacak. Şubat ayı bitmeden emeklinin IBAN numarasına yatacak olan ödemenin emekli tahsis numarası sonuna göre ödeneceği öğrenildi.

emekli-ek-odeme-1.jpg

4A 4B 4C EMEKLİSİNE IBAN'DAN 7.000 TL ÖDEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile birlikte emekli maaşı alanlara yeni bir ek ödeme fırsatı daha doğdu. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank Cumhurbaşkanı talimatıyla harekete geçerek emekli maaşı alanlara 7.000 TL'den başlayan ek ödeme fırsatı sunacaklarını duyurdu. Nakit ihtiyacı olan emekliler 3 kamu Bankasından tek tuşla anında ek ödeme alma fırsatına sahip olacak. Emekliye ek ödeme kampanyalarında bu ödemenin faizsiz nakit avans olarak sunulacağı bildirildi.

3 DEVLET BANKASI KOŞUL ŞARTLARI VERİYOR

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda emeklilere koşulsuz şartsız ek ödeme veriyor. 7000 TL nakit avans kullanmak isteyenler 3 kamu bankasının mobil uygulamaları üzerinden ya da şubelerinden hemen tek tuşla başvuru yapabiliyor. Emeklilerin 7000 TL'lik nakit destek imkanı faizsiz olarak sağlanıyor. Aynı zamanda geri ödeme süresi de 6 ay vadeli olarak sunuluyor.

emekli-ek-odeme-2.jpg

ŞUBAT AYI SONUNA KADAR KAMPANYADAN YARARLANABİLİRSİNİZ

Emekliye devlet destekli ödeme fırsatları Şubat ayı sonuna kadar geçerli. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla ödeme verecek olan bankalar, 29 Şubat tarihine kadar belirtilen başvuru kanalları aracılığı ile kampanyaya başvuru yapmanıza izin veriyor. Aynı zamanda Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan emekli maaşını kendisine Taşıyan 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere 5.000 TL'lik de karşılıksız ve geri ödemesiz promosyon desteği sağlanıyor.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın emekli promosyonu kampanyası da 29 Şubat'a kadar geçerli. Yine mobil bankacılık ve internet bankacılığı başta olmak üzere Dilediğiniz başvuru kanalını kullanarak bu Ödeme için de başvuru yapabilirsiniz.