Deprem sonrası acı haber Bursa’dan geldi! Sağlık Bakanı Koca açıkladı

Bu akşam Marmara’da meydana gelen deprem İstanbul, Bursa, Balıkesir’de hissedildi. Merkez üssü Çanakkale olan deprem çevre illerden de hissedilirken Bursa’dan acı bir haber geldi. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu.

Deprem sonrası acı haber Bursa’dan geldi! Sağlık Bakanı Koca açıkladı

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde büyüklüğü 4.9 olan bir deprem yaşandı. Depremin Çanakkale’nin yanı sıra İstanbul ve çevre illerden de hissedildiği öğrenildi. Depremin hissedildiği illerden biri olan Bursa’da bir vatandaşın korku ve panikle 2. kattan atlayarak ağır yaralandığı bilgisine yer verildi. Konuyla ilgili bir son dakika açıklaması yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan vatandaşın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini belirtti.

ÇANAKKALE’DE KORKUTAN DEPREM

Bu akşam Çanakkale’de merkez üssü Yenice ilçesi, olan 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin Çanakkale’nin yanı sıra İstanbul, Balıkesir, Bursa, Edirne ve Tekirdağ’da da hissedildiği bildirildi. Depremi hisseden vatandaşlar büyük korku ve panik yaşadı. Depremin saat 21.38 sularında meydana geldiği ve yerin 10.44 kilometre derinliğinde yaşandığı bilgilerine de yer verildi.

deprem-sonrasi-aci-haber-bursa-dan-geldi-saglik-bakani-koca-acikladi.jpg

BURSA’DA BİR VATANDAŞ 2. KATTAN ATLAYARAK HAYATINI KAYBETTİ

Depremin ardından son dakika açıklamaları peş peşe geldi. Depremin hissedildiği illerden biri olan Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir vatandaşın korku ve panikle ikinci kattan atlayarak ağır yaralandığı öğrenildi. Acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan vatandaşın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini belirtti. Bakan Koca açıklamasında; ‘Bu akşam Çanakkale Yenice’de meydana gelen, Çanakkale’min yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış, ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun.’ ifadelerine yer verdi.