Emekliler için SON DAKİKA açıklaması 11.00'de geldi! 5-6-7-8 Mart'ta ÇİFT ÖDEME hesaplarda

Emekliler için son dakika açıklaması sabah saatlerinde geldi. Emekli tahsis numarası sonuna göre 5-6-7-8 Mart'ta çifte ödeme hesaplara yatacak.

Emekliler için SON DAKİKA açıklaması 11.00'de geldi! 5-6-7-8 Mart'ta ÇİFT ÖDEME hesaplarda

Emekliler için SON DAKİKA açıklaması 11.00'de geldi! 5-6-7-8 Mart'ta ÇİFT ÖDEME hesaplarda!

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için sabah saatlerinde son dakika açıklaması yapıldı. SSK bağ-kur ve 4C emeklisine gelecek olan ödemeler belli oldu. 5 6 7 8 Şubat'ta çifte ödeme emeklinin IBAN numarasına yatacak. Emekli tahsis numarası sonu 0246 ve 8 olanlar dikkat. Yeni ek ödeme kampanyalarına ilişkin tüm Detaylar ve şartlar belli oldu. Emekli maaşı alanlara karşılıksız ödemenin yanında düşük faizli ve faizsiz kredi fırsatları da var. İşte emekliye mart ayı için yapılacak yeni ödemeler ve tarihleri…

Milyonlarca emekliye için son dakika müjdesi geldi. Saat 11.00'de yapılan açıklamaya göre emekli vatandaşlara çifte ek ödeme yapılacak. 5 6 7 8 Mart'ta emeklinin IBAN numarasına yatacak olan ödemeler belli oldu. Emekli tahsis numarası sonuna göre yapılacak olan ödemelerin adresi ise bankaları oldu. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için tek sefere mahsus olarak verilecek ek ödeme miktarı 10.000 TL'den başlıyor 15.000 TL'ye kadar çıkıyor. Ayrıca bankalar Mart ayında Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere düşük faizli ve faizsiz kredi fırsatları da sunuyor. Emekli maaşı olan 17 milyon vatandaşa emekli tahsis numarasına göre yapılacak olan mart ayı ek ödemeleri haberimizde…

emekliye-mujde-1.jpg

EMEKLİYE MART AYINDA ÇİFTE ÖDEME GELİYOR

4A 4B 4C emekli olup emekli maaşı alan vatandaşlar için bankalar devreye girdi. Mart ayı emekli promosyon ödemeleri ve emekli kredisi kampanyaları belli oldu. Bankalardan emekliye yönelik sunulacak olan promosyon fırsatları 10.000 TL ile 15.000 TL arasında değişiyor. Milyonlarca emekliye en yüksek promosyon veren 3 banka ise şöyle:

Akbank: 3 yıllığına emekli maaşını taşıyan emeklilere Akbank'tan 10.000 TL promosyon var. Aynı zamanda 3 adet otomatik ödeme talimatına da 2500 TL'lik chip para hediye ediliyor.

ING Bank: 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler için ING bankında 10.000 TL'lik promosyon ödemesi başladı. Ayrıca 5 adet otomatik ödeme talimatına 5000 TL de ek promosyon var.

Türkiye Finans: Emekli maaşı alan tüm emekliler için Türkiye Finans’ta da rekor kampanya başladı. Türkiye Finans’ın yeni emekli promosyonu 15.000 TL oldu.

emekliye-mujde-2.jpg

EMEKLİYE 50.000 TL'YE KADAR DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ FIRSATI

Mart ayında nakit paraya ihtiyacı olan emekliler için de bankalarda büyük fırsatlar devam ediyor. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa hem özel bankalar hem de kamu bankaları en uygun faiz oranı ile kredi desteği sağlıyor. Nakit paraya sıkışan ve acil ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler bankalara başvuru yaparak düşük faizli 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabilir.

Ayrıca birçok bankada emekliler için faizsiz nakit avans kampanyaları yapıyor. 15.000 TL ile 20.000 TL arasında değişen faizsiz nakit avans imkanlarını değerlendirmek isteyenler 3 yıllığına maaşlarını taşımaları durumunda bu kampanyalardan da faydalanma fırsatını elde ediyor. Hem devlet bankalarında hem de özel bankalarda promosyon ve kredi fırsatları 31 Mart tarihine kadar devam edecek. Şubelerden ya da dijital bankacılık aracılığı ile başvurularınızı yapabilirsiniz.