Emekliye TEK SEFERLİK 9900 TL ilave ödeme gece yarısı TBMM onayından geçti!

15.4 milyon emekliye müjdeli duyuru gece saatlerinde geldi. Emekliye tek seferlik 9900 TL ilave ödeme TBMM onayından geçti. Milyonlarca emekli bu haberle sevince boğuldu.

Emekliye TEK SEFERLİK 9900 TL ilave ödeme gece yarısı TBMM onayından geçti!

Emekliye TEK SEFERLİK 9900 TL ilave ödeme gece yarısı TBMM onayından geçti!

Emekli maaşı alan 15.4 milyon vatandaş için TBMM’den gece yarısı yeni onay çıktı. Emekliye bayram öncesi tek sefere mahsus 9900 TL ek ödeme verilecek. Tüm emekliler bu ek ödemeden faydalanabilecek. Ödeme miktarına ilişkin açıklama ile beraber başvuru şartları da belli oldu. Peki kimler ek ödeme alabilecek? Emekliye ek ödeme şartları neler? Milyonlarca emekliye gece yarısı meclis müjdesi haberimizde…

Emekliler Türkiye’deki ekonomik koşullar nedeniyle en çok zorlanan kesim oluyor. Ocak 2024 emekli maaşı zammı vatandaşın beklediği gibi yüksek oldu ancak yeterli gelmedi. Bu sebeple de milyonlarca emekli vatandaş yaklaşan yerel seçimler öncesinde hükumete çağrı yaparak zam istemeye başladı. Son günlerde emekliye ilave zam konusu gündeme gelmeye devam ederken ek ödeme fırsatları da yakından takip ediliyordu. Yaklaşık 15.4 milyon emekli vatandaş için yeni bir son dakika haberi geldi. Gece yarısı meclisten gelen onayla birlikte emekliye ilave ödeme kararı alındı. Tüm emekliler 9900 TL’lik ek ödeme alma fırsatına sahip olacak. Emekliye ek ödeme şartları ve detaylarda belli oldu.

emekli-ek-odeme-1-002.jpg

EMEKLİYE AZ EVVEL VERİLEN MÜJDE İLE 9900 TL EK ÖDEME YAPILACAK

Türkiye’deki emekli vatandaşların yaşadığı geçim sıkıntısını çözüme kavuşturmak amacıyla bankalarda devreye girdi. Sosyal güvenlik kurumu ve bankalar arasında yapılan yeni anlaşmalar doğrultusunda milyonlarca emekliye ek ödeme fırsatı sunuluyor. Ek ödeme miktarı bankalar tarafından belirleniyor. Ancak emekli maaşlarına yapılan artışlar Türkiye’deki emekli vatandaşların giderek artması nedeniyle bankalar artık çok daha yüksek ilave ödeme yapıyor.

Mart ayında da bir çok bankada yeni promosyon kampanyaları başladı. Bu kampanyalardan biri de Finansbank’tan geldi. Türkiye’nin en köklü özel bankalarından biri olan Finansbank emekliye rekor promosyon desteği sunuyor. Mart 2024 itibari ile Finansbank’ın emekliye verdiği promosyon miktarı 9900 TL’ye yükseldi.

TÜM EMEKLİLER 31 MART’A KADAR BAŞVURU YAPABİLİR

Finansbank mart ayı emekli promosyon kampanyasından faydalanmak isteyen bütün emekliler 31 Mart tarihine kadar başvurularını yapabilir. Finansbank’tan promosyon almak için aranan tek şart emekli maaşını üç yıllığına bankaya taşımak. Taahhüt sözleşmesini imzalar imzalama 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliye 9900 TL karşılıksız ve geri ödemesiz promosyon desteği veriliyor.

emekli-ek-odeme-2.jpg

EMEKLİYE ÖZEL BAYRAM KREDİSİ DE GELDİ

Ayrıca Finansbank‘tan emekliye yönelik bir kampanya daha var. Emekliye özel bayram kredisi kampanyaları da başladı. En düşük faiz oranı ile emekliye bayram kredisi desteği sunan Finansbank, 50.000 TL’ye kadar düşük faiz oranı ve uzun vade seçenekleri ile kredi veriyor. Finansbank’ın bu kampanyasından faydalanmak için de maaşını taşıyan emekliler hemen başvuru yapabiliyor. Tek tuşla hızlı ve kolay başvuru yapabileceğiniz kredi paketleri emekli iseniz anında onay alıyor ve hesabınıza tanımlanıyor. Üstelik Finansbank‘ta emekler için üç ay ödeme erteleme şansı da var.