Feyza Altun serbest bırakıldı

Son dakika haberi… Halkı kin ve nefrete sürüklemek suçlamasıyla gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen Avukat Feyza Altun serbest bırakıldı.

Feyza Altun serbest bırakıldı

Ünlü Avukat Feyza Altun, sosyal medyada yaptığı şeriat paylaşımları sonrası halkı kin ve nefrete sürüklemek suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Evinde arama yapılan ve geceyi emniyete geçiren Feyza Altun Sabah saatlerinde ise adliyeye sevk edilmişti. Savcıya ifade veren Feyza Altun, tutuklanma talebi ile mahkemeye gönderildi.

FEYZA ALTUN SERBEST KALDI

Ünlü Avukat Feyza Altun hakimlikte de ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Serbest kaldıktan sonra ilk açıklamasını yapan Feyza Altun, “Türkiye her zaman layık kalacak” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Avukat Feyza Altun, sosyal medya hesabından şeriat ile ilgili paylaşımlar yapmış ve ardından Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında halka kin ve nefrete sürüklemek suçlamasıyla soruşturma başlatılmıştı.

Hakkında gözaltı kararı verilen Feyza Altun'un evinde de aramalar yapılmıştı. Dün gözaltına alınan Feyza Altun, gece emniyette geçirdikten sonra sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti.