SON DAKİKA İzmir’de askeri helikopter zorunlu iniş yaptı

İzmir’de yürekleri ağza getiren anlar yaşandı. Urla ilçesinde askeri helikopterin zorunlu iniş yaptığı bilgisine yer verildi. Gelen son dakika bilgisinde 1 personelin yaralandığı belirtildi.

SON DAKİKA İzmir’de askeri helikopter zorunlu iniş yaptı

İzmir'in Urla ilçesinde bir askeri helikopterin boş bir araziye zorunlu iniş yaptığı öğrenildi. Askeri helikopterin İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalandığı ve Urla ilçesine bağlı Bademler Köyü'ndeki boş bir araziye zorunlu iniş yaptığı bilgisine yer verildi. Bölgeden aktarılan bilgilere göre olayda 1 personel yaralandı.

ASKERİ HELİKOPTER BOŞ ARAZİYE ZORUNLU İNİĞŞ YAPTI

İzmir'den gelen son dakika bilgisinde bir askeri helikopterin boş araziye zorunlu iniş yaptığı belirtildi. Alınan bilgilere göre, İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üssü'nden havalanan askeri helikopter İzmir'in Urla ilçesine bağlı olan Bademler Köyü'ndeki boş bir araziye zorunlu iniş yaptı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

son-dakika-izmir-de-askeri-helikopter-zorunlu-inis-yapti.jpg

MSB'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

İzmir'de boş araziye zorunlu iniş yapan askeri helikopter ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir son dakika açıklaması geldi. 1 personelin yaralandığı olayda, yaralı personelin tedavi altına alındığı bilgisine yer verilen açıklamada; '2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan (Çiğli/İzmir) kalkan bir adet helikopterimiz teknik bir arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kalmıştır. Helikopterimizde hasar meydana gelmiştir. Olayda yaralanan bir personelimiz hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır.' denildi.