SON DAKİKA Yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı

İstanbul’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişinin ölümüne neden olan yazar Eylem Tok’un oğlu T.C., annesiyle birlikte Mısır’a kaçmıştı. 16 yaşındaki T.C. ve annesi Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

SON DAKİKA Yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı

Eyüpsultan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetmişti. Lüks ciple arızalanan ATV aracını emniyet şeridinde kontrol etmekte olan gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına sebep olan 16 yaşındaki T.C., annesiyle birlikte Mısır'a kaçmıştı. Olayın ardından oğlu ile beraber Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve 16 yaşındaki oğlu hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

1 KİŞİNİN ÖLÜMÜNE SEBEP OLDU

Olay, İstanbul Eyüpsultan'da yaşandı. 16 yaşındaki T.C., kullandığı lüks ciple ATV tipi araçlara çarparak 1 kişinin ölümüne sebep oldu. Arızalanan ATV tipi aracı emniyet şeridinde kontrol etmekte olan gruba çarpan ve olayın ardından annesiyle birlikte Mısır'a kaçan T.C. ile annesi hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişinin yaralandığı bilgisine yer verildi.

son-dakika-yazar-eylem-tok-ve-oglu-hakkinda-yakalama-karari.jpg

OĞLUYLA BERABER MISIR'A KAÇTI

Çarptığı gruptan 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına sebep olan 16 yaşındaki oğlu T.C. ile beraber Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok, bir özür yazısına yer vermiş ve annelik içgüdüsüyle hareket ettiğini söyledi ve 'Annelik içgüdüsü lütfen beni de anlayın. Ben olay yerinde insanların telefonlarını da toplamadım. Bunlar doğru değil.' ifadelerine yer verdi. Yaşanan olaylar sebebiyle yaşadıkları üzüntüyü dile getiren Tok, oğlunun olayın yaşandığı andan itibaren her gün Türkiye'ye dönmek istediğini ve cezası ne ise onu çekmek istediğini söylediğini belirttiği yazısına, 'Çok çok üzgünüm. Oradaki bütün çocuklar bizim de çocuklarımız. Kazada ölen kardeşimizin ailesi bizim de ailemiz. Biz dönüp doğru olanı yapacağız ve adalete teslim olacağız. Hem kendim adına hem de oğlum adına tüm kamuoyundan içtenlikle özür diliyorum.' notunu ekledi. Olayın ardından Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı çıkarıldı.