SSK BAĞKUR Emeklisine Pazartesi 11.11'de 15.000 TL EK PARA JESTİ

Emekliye yönelik 2024 yılı fırsatları sürüyor. Hem devlet hem bankalar sonuna kadar kesenin ağzını açtı. Sabah saatlerinde emekliler için yeni müjde geldi. Hesaplara ek para yatacak tam 15.000 TL duyuruldu.

SSK BAĞKUR Emeklisine Pazartesi 11.11'de 15.000 TL EK PARA JESTİ

SSK BAĞKUR Emeklisine Pazartesi 11.11'de 15.000 TL EK PARA JESTİ!

2024 yılı resmen emekli yılı oluyor. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa devlet tarafından verilen ilave zam ve bayram ikramiyesi zammı sonrası bankalardan da önemli bir hareket geldi. Promosyon avantajları hız kesmeden devam ediyor. Şubat ayı sonuna kadar başvurusunu yapan emeklilere sevindirici bir müjde daha var. Emekli maaşı alanlar için duyuru bugün 11.11'de yapıldı. Milyonlarca emeklinin alacağı ödemeler arttırıldı. Bayram ikramiyesi ve ek zam sonrası emeklilere 15.000 tl'ye varan da ek para ödenecek. Emekliler başvuru yapmak koşuluyla bu ödemeden yararlanabilecek.

SSK ve bağ-kur emeklileri 2024 yılına Sevindirici haberlerle başladı. Emekli maaşlarına yapılan zam oranı artırıldı ve yüzde 49.25'e yükseltildi. Aynı zamanda emekliler için bayram ikramiyesi zammı da açıklandı. Geçtiğimiz yıl 2000 TL olarak ödenen bayram ikramiyesi bu yıl 3.000 TL olarak verilecek. Emeklinin taban maaşı ise 10 bin lira oldu. Emekliye yönelik sürpriz haberler bununla da sınırlı değil. Bankalardan da promosyon ve birçok avantajlı ödeme emeklileri bekliyor. SSK ve bağ-kur emeklisi için son dakika müjdesi verildi. Milyonlarca emekli cazip promosyon fırsatlarını değerlendirerek Şubat ayı sonuna kadar ek gelir elde etme imkanı bulacak.

emekli-ek-para-1.jpg

EMEKLİYE MÜJDELİ DUYURU SAAT 11.11'DE YAPILDI

Milyonlarca emekli için güzel haberi bankalar saat 11.11'de verdi. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş başvuru yapmak koşulu ile bankalardan ek para almaya hak kazanacak. Emekli zamları sonrası bankaların promosyon miktarları da önemli bir ölçüde arttırıldı. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olan herkes başvuru yaparak promosyon olabiliyor. Ayrıca dul ve yetim aylığı alanlar içinde bankalardan promosyon avantajı var. Emekli promosyonunda şartlar ise değiştirilmedi. Emekli maaşı alan vatandaşlar 3 yıllığına maaşlarını seçtikleri bankaya taşıyarak promosyon desteğinden yararlanma fırsatını elde ediyor.

EMEKLİYE 15.000 TL'YE VARAN EK PARA SÜRPRİZİ GELDİ

Şubat ayı emekli banka promosyonu kampanyaları başladı. Emekli maaşı alanlara 15.000 TL'ye Varan ek para fırsatı geldi. Emekliler için verilecek en yüksek promosyon miktarı ise 3 banka tarafından sunuluyor. Şubat ayı sonuna kadar ING Bank Akbank ve Türkiye finansa başvuru yapan emekliler 3 yıllık maaş daha ödülü karşılığında promosyon almaya hak kazanıyor. 3 bankanın yüksek promosyon fırsatları şöyle:

Akbank: Emekli maaşını Akbank'a 3 yıllığına taşıyanlara verilecek promosyon 10.000 TL oldu. Aynı zamanda maaşını taşımanın yanında kredi kartı kullanan emeklilere 2000 TL de hediye chip para sunulacak.

ING Bank: 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliler için ING Bank'tan 10.000 TL'lik promosyon desteği var hatta ING Bank aynı zamanda otomatik ödeme talimatı verenlere fatura başına 1000 TL ve toplamda 5.000 TL olmak üzere ek para fırsatı sunuyor.

Türkiye Finans: Emekliler için Türkiye Finans tarafından sağlanan promosyon miktarı ise net 15.000 TL oldu. Hemen emekli maaşını taşıyanlar 15.000 TL ödemeyi Şubat ayı sonuna kadar alabiliyor.

emekli-ek-para-2.jpg

EMEKLİ PROMOSYONU BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Peki bankalardan promosyon almak için nasıl başvuru yapılır? Emeklilerin emekli promosyonu başvurusu yapması son derece kolay. Hiç banka şubesine gitmeden mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığıyla tek tuşla başvuru yaparak promosyon desteği alabilirsiniz. Emekliler promosyon ödemesi almak için dijital bankacılık kanallarını kullanabilir. Online bankacılık kullanmayanlar ise doğrudan şubelere giderek başvuru yapabilir.