Tüm Türkiye Tetikte Olsun! 1-2-3-4 Mayıs'ta fena geliyor

Tüm Türkiye’ye hazır olsun. 1 2 3 4 Mayıs için kritik uyarı yapıldı. Avrupa üzerinden gelecek Yurt genelinde etkili olacak.

Tüm Türkiye Tetikte Olsun! 1-2-3-4 Mayıs'ta fena geliyor

Türkiye'de yeni soğuk hava dalgası etkisini göstermeye başlıyor. Avrupa Orta vadeli hava tahminleri Merkezi son dakika açıklaması yaparak Türkiye'ye gelecek olan yeni soğuk hava dalgası ile ilgili açıklamalarda bulundu. 1 2 3 4 Mayıs için açıklama yapıldı. Tüm Türkiye hazırlıklı olsun. Çünkü günlerce sürecek Soğuk havalar başlıyor.

Bu yıl mevsimler adeta tersine döndü. Kış ayları tarihin en sıcak Kış ayları olarak kayıtlara geçerken bahar aylarında ise soğuk ve yağmur etkisini gösteriyor. Hava sıcaklıkları Son günlerde bir hayli düştü Nisan Yağmurları da başladı. Peki Mayıs ayında hava nasıl olacak? Tüm Türkiye için yeni kritik uyarı yapıldı. 1 2 3 4 Mayıs tarihinden itibaren Türkiye genelinde başlıyor. İşte son dakika yeni hava durumu tahminleri…

MAYIS AYINDA TÜRKİYE'Yİ VURACAK SOĞUK HAVA DALGASI GELİYOR

Avrupa Orta vadeli hava tahmin Merkezi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Mayıs ayının başından itibaren tüm Türkiye'yi etkileyecek yeni bir soğuk ve yağışlı hava geliyor. Mayıs ayının 2 haftasından itibaren başlayacak olan yağışlı hava adeta Şubat ayını aratmayacak. Ancak yine 1 2 3 4 Mayıs tarihleri de soğuk ve yağışlı geçecek. Hatta İstanbul'da bu hafta boyunca Hava kapalı ve Gri olacak.

YENİ SOĞUK HAVA DALGASI TÜM TÜRKİYE'YE ETKİLEYECEK

Sosyal medya üzerinden meteoroloji Bey ismi ile yayın yapan sayfadan da uyarı geldi. Türkiye'de Mayıs ayının 2 haftasında yeni soğuk hava dalgasının etkili olacağını belirten sayfa aynı zamanda Nisan yağmurlarının da hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

tum-turkiye-tetikte-olsun-1-2-3-4-mayista-fena-geliyor.jpg