Türkiye beşik gibi sallanıyor! Muğla’da korkutan deprem

Türkiye beşik gibi sallanıyor. Dün ve bugün yaşanan sarsıntılar bir kez daha deprem gerçeğini hatırlatırken akşam saatlerinde Muğla’da da bir deprem meydana geldiği öğrenildi. Merkez üssü Datça olan depremin büyüklüğü 4.0 olarak ölçüldü.

Türkiye beşik gibi sallanıyor! Muğla’da korkutan deprem

Dün Kahramanmaraş, dün akşam Çanakkale, bugün Hatay ve bu akşam Muğla’da depremler yaşandı. Türkiye’de deprem gerçeği bir kez daha kendisini hissettirdi. Bu akşam saatlerinde Muğla’nın Datça ilçesinde meydana gelen 4 büyüklüğündeki deprem büyük korku ve panik yarattı. Sarsıntının Muğla’nın yanı sıra çevre illerden de hissedildiği bilgisine yer verildi.

MUĞLA'DA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Merkez üssü Muğla'nın Datça ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasında Datça ilçesinde meydana gelen depremin yerin 12.74 kilometre derinliğinde yaşandığı kaydedildi. Sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

HATAY'DAN SONRA MUĞLA'DA DA DEPREM

Dün ve bugün meydana gelen depremler vatandaşlarda büyük paniğe neden oldu. Dün Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından dün akşam saatlerinde Çanakkale'nin Yenice ilçesinde bir deprem yaşanmış ve sarsıntı Çanakkale'nin yanı sıra İstanbul, Bursa, Balıkesir, Tekirdağ ve Edirne'de de hissedilmişti. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde depremi hisseden bir vatandaşın paniğe kapılarak ikinci kattan atladığı ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

turkiye-besik-gibi-sallaniyor-mugla-da-korkutan-deprem.jpg

DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ DATÇA

Dün Marmara'daki depremin ardından bugün Akdeniz'de bir deprem yaşandı. Merkez üssü Muğla'nın Datça ilçesi olan depremin büyüklüğü 4.0 olarak ölçüldü. Saat 16.17 sularında meydana gelen sarsıntının yerin 12.74 kilometre derinliğinde yaşandığı kaydedildi. Sarsıntının çevre illerde de hissedildiği bilgisine yer verildi.