Yapı Kredi 2024 emekli promosyonunda gaza bastı! Emekliye rekor ödeme

Yapı Kredi Bankası'ndan emekliye Açık davet yapıldı. Emekli promosyonu güncellendi, yeni promosyon miktarı 12.500 TL oldu.

Yapı Kredi 2024 emekli promosyonunda gaza bastı! Emekliye rekor ödeme

Emekli maaşı alanlar için Türkiye'de birçok bankada promosyon kampanyaları var. 2018 yılından beri uygulanan emekli kampanyalarında emeklilerde genellikle en yüksek promosyon veren bankaları tercih etmek istiyor. Özel bankalar ve kamu bankaları kendi politikaları doğrultusunda emekli maaş aralığına göre yeni rakamlarını belirliyor. Özellikle 2024 ocak emekli maaşı zammı sonrasında bu rakamlar daha da artmıştı. Yeni bir hamle değil bu Kredi Bankasından verdi. Yapı Kredi Bankası emekli maaşı alanlar için promosyon miktarını bir kez daha güncelledi.

Yapı Kredi Mart 2024 emekli promosyonunda adeta gaza bastı. Resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yapan banka, 4A 4B 4C emeklisi fark etmeden tüm emeklilere yüksek promosyon sözü verdi. En düşük emekli maaşımın da 10.000 TL'ye yükselmesi ile birlikte artık Yapı Kredi'yi tercih eden tüm emekliler en üst dilimden promosyon almaya hak kazanıyor. Yapı Kredi 2024 mart ayı emekli promosyon miktarı ve başvuru şartları haberimizde…

emekli-promosyon-1.jpg

YAPI KREDİ 2024 MART AYI GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYON MİKTARI

Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası, emekliye yönelik kampanyaları ile de dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Yeni yılda yeni maaşların belli olması ile birlikte Yapı Kredi Bankası da emekli promosyon ücretlerine güncelleme yaptı. Yapı Kredi Bankası'nın yeni promosyon kampanyasında yeni miktar 12.500 TL'ye kadar yükseldi.

10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere en üst dilimden promosyon ödeyen Yapı Kredi Bankası, 8.500 TL nakit promosyon ve Buna ek olarak da 4000 TL'lik ek ödeme yapıyor. Yapı Kredi'yi tercih eden emekliler, 3 iş günü içinde Emekli promosyonu alabiliyor.

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU ALMA ŞARTLARI

Yapı Kredi Bankasından emekli promosyonu almakta son derece kolay. Emekli maaşı alanlar sadece 3 yıllığına maaşlarını Yapı Kredi Bankası'na taşıyarak promosyon almaya hak kazanabiliyor. Bunun dışında ek bir şart Aranmıyor. Emekli maaşını taşıyan ve Yapı Kredi'de 3 yıl kalma taahhüdü için sözleşme imzalayanlar 12.500 TL'ye kadar yükselen promosyon fırsatlarını değerlendirme şansına sahip oluyor.

emekli-promosyon-2.jpg

YAPI KREDİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli maaşına Yapı Kredi'ye taşımak isteyenler için başvuru işlemleri de Hızlı ve kolay ilerliyor. Emeklilerin T.C kimlik kartları ile şubelerden başvuru yapması mümkün. Ancak aynı zamanda Yapı Kredi Bankası'nın internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetleri aracılığıyla de promosyon başvuruları kolaylıkla yapılabiliyor. Emekli maaşını taşıyan emekliler Yapı Kredi'nin düşük faizli kredi ve faizsiz nakit avans gibi fırsatlarını da değerlendirme şansına sahip oluyor.