Alev ve Apo herkesi ters köşe yaptı! Kızılcık Şerbeti son sahne yine gündemde

Show TV’nin sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti bu haftaki yeni bölümüyle yine gündemin ilk sıralarına yerleşti. Alev ve Abdullah’ın son sahnedeki halleri çok konuşuldu. İkilinin bir evde gizli gizli buluşması gündem oldu.

Alev ve Apo herkesi ters köşe yaptı! Kızılcık Şerbeti son sahne yine gündemde

Cuma akşamlarının sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti’nin son sahnesi yine bu haftaya damgasını vurdu. Alev, Abdullah, Pembe, Doğa, Görkem, Fatih, Nilay, Giray, Nursema, Umut karakterlerinin hikayesi tek tek işlenmeye devam edilirken dizinin son sahnesi herkesi ters köşe yaptı. Ayrıldıkları sanılan Alev ve Apo’nun bir evde gizli gizli buluşması izleyiciye şok üstüne şok yaşattı. Abdullah Bey, eşi Pembe Hanım’a Alev’le aralarındaki her şeyin bittiğini söylerken bir taraftan da Alev’e bir ev açmış ve ikili burada gizli gizli buluşmaya başlamış. Bu sahneyi izleyen herkes Pembe’ye destek çıktı.

ALEV VE ABDULLAH BEY’İN AŞK YUVASI

Kızılcık Şerbeti dizisinin en çok konuşulan karakterlerinden biri olan Alev ve Abdullah’ın hikayesi izleyiciye şok üstüne şok yaşatmaya devam ediyor. Alev’in hamilelik haberi, Ünalların evine yerleşmesi ve Pembe’nin merdivenlerden yuvarlanması derken bu kez son sahne üstüne katlayarak şaşırtmaya devam etti. Bu haftaki yeni bölümün son sahnesinde Alev ve Abdullah’ın hiç ayrılmadığı, aralarının hiç kötü olmadığı ve bir evde gizli gizli görüştükleri ortaya çıktı. İkilinin aşk yuvalarında birbirleriyle görüştüğü sahne sosyal medyanın gündemine yerleşti.

alev-veapo-herkesi-ters-kose-yapti-kizilcik-serbeti-son-sahne-yine-gundemde.jpg

alev-veapo-herkesi-ters-kose-yapti-kizilcik-serbeti-son-sahne-yine-gundemde-001.jpg

HERKES PEMBE’YE DESTEK ÇIKTI

Abdullah Ünal’dan bir bebek bekleyen Alev’in Ünalların evine yerleşmesi ve Pembe ile olan tartışma sonrasında evden ayrılmasının üzerine bu bölümde herkesi şok eden bir gelişme daha yaşandı. Eşi Pembe’ye Alev ile aralarındaki her şeyin bittiğini söyleyen Abdullah Bey, aslında Alev ile görüşebileceği Alev’in rahat edebileceği bir ev tutmuş ve ikili bu evde gizli gizli görüşüyormuş. Bu gelişme sonrasında Kızılcık Şerbeti izleyicileri sosyal medyada yoğum üstüne yorum yağdırdı. Bu durumda Pembe’ye destek olan ve Alev’e çok kızan sosyal medya kullanıcıları, Pembe’nin bu durumu öğrenmesiyle neler yaşanacağını merak etmeye başladı. Kızılcık Şerbeti yepyeni bölümleriyle her Cuma saat 20.00’de Show TV’de.