Angelina Jolie, Brad Pitt'ten şiddet gördüğünü söyledi

Bir zamanlar evlilikleri parmakla gösterilen fakat 2016 senesinde yollarını ayırma kararı alan Angelina Jolie ile Brad Pitt arasına kara kedi girdi.

Angelina Jolie, Brad Pitt'ten şiddet gördüğünü söyledi

Angelina Jolie, son yaptığı açıklamada eski eşinden şiddet gördüğünü ileri sürdü.

angelinea-jolie-brad-pitten-siddet-gordugunu-soyledi.jpg

UÇAKTA ŞİDDET İDDİASI

2016 senesinde boşanma kararı alarak 2019 yılında resmi şekilde yollarını ayıran ünlü çiftin mahkeme belgeleri gün yüzüne çıktı. Angelina Jolie Brad Pitt'le ayrılığının sebeplerinden biri olarak 2016 yılında uçak yolculuğu yaptıkları esnada Brad Pitt'in kendisine ve yanlarında bulunan çocuklarından birine şiddet uyguladığını ileri sürmüştü. Page Six tarafından elde edilen belgelere göre Angelina Jolie, eski kocası Brad Pitt'in kendisine yönelik fiziksel tacizinin, boşanma davası açmasına neden olan 2016 yılındaki uçak olayından "çok önce" başladığını öne sürüyor. Angelina Jolie'nin hukuk ekibi geçtiğimiz gün Brad Pitt'in oldukça geniş kapsamlı bir gizlilik sözleşmesi imzalamadığı sürece ünlü yıldızın Chateau Miraval Fransız şaraphanesindeki payını satmasına izin vermeyi reddettiğini kanıtlayacak görüşmeleri açıklamayı düşündüklerini dile getirdi. 2014 senesinde dünyaevine giren ikilinin ortak çocukları Maddox (22), Pax (20), Zahara (19), Shiloh (17) ve ikiz kardeşler Vivienne ve Knox (15)’dur.

angelinea-jolie-brad-pitten-siddet-gordugunu-soyledi-001.jpg

ANGELİNA JOLİE HAKKINDA
Angelina Jolie 4 Haziran 1975, Los Angeles, ABD’de dünyaya gelmiştir, tam ismi Angelina Jolie Voight olan, Oscar ödüllü aktirs Jon Voight'un kızı olan Amerikan sinema oyuncusu. Londra, New York ve Los Angeles'da profesyonel modellik yapmıştır.Her ikisi de 3 yıl süren iki evlilik yapmıştır, 1996-1999 arasında Jonny Lee Miller ile, 2000-2003 yılları arasında da Billy Bob Thornton ile evli kalmıştır. Fakat Billy Bob Thornton Angelina yerine televizyon izlemeyi tercih edince zaten yeterince aşk olduğu söylenemeyen ilişki sona ermiştir. Daha sonra 2004 yılında birlikte rol aldığı Mr. & Mrs. Smith filminde Brad Pitt ile tanışmıştır.