Cem Yılmaz’da X hesabında abonelik sistemine geçti

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettirmeyi başaran Cem Yılmaz, X hesabını abonelik sistemine geçiş yaptı.

Cem Yılmaz’da X hesabında abonelik sistemine geçti

X hesabından yaptığı paylaşımda abonelik sistemini hayranlarına duyuran Cem Yılmaz "Günaydın... Artık X'te abone olanlar için işlerimizden takvimler, fotoğraflar videolar, size özel haberler paylaşacağım… Teşekkürler X" şeklinde ifadeler kullandı. X hesabında 16 milyon takipçisi bulunan Cem Yılmaz'ın abonelik ücreti ise aylık 38.80 TL olacak.

cem-yilmazda-x-hesabinda-abonelik-sistemine-gecti.jpg

NE KADAR BORCUN VAR DA BUNU YAPTIN

Cem Yılmaz'ın abonelik sistemine geçmesi takipçilerinin tepkisine neden oldu. ünlü komedyenin paylaşımına "Sevgiyi paraya çevirip tahsil etmeye çalışman hoş değil" ve "Ne kadar borcun var da bunu yaptın" şeklinde yorumlar yapıldı.

cem-yilmazda-x-hesabinda-abonelik-sistemine-gecti-001.jpg

CEM YILMAZ HAKKINDA

Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973'te istanbul'da Kocamustafapaşa’da dünyaya gelmiştir. Aslen Sivaslıdır. Anne adı Sabahat, baba adı Arif’tir. Can adında bir ağabeyi ve Özge adında bir kızkardeşi bulunmaktadır. Kocamustafapaşa'da ki Mehmet Akif İlkokulu'nda 4. sınıfta okurken ailesiyle birlikte Bahçelievler'e taşınmıştır. Ortaokulu Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nda bitirmiştir. Lise öğrenimi Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde bitirmiştir. Bir mizah dergisi olan Leman Dergisinde karikatür çalışmalarına başladığında, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde devam ettiriyordu. İlk stand-up gösterisini Leman Kültür'de, 1995'in Ağustos ayında yapmıştır. Aynı senenin aralık ayında Beşiktaş Kültür Merkezi"nde sahne almaya başlamıştır. 2001 yılı sonuna kadar 1200'ün üstünde gösteriye çıkmıştır. Hemen hemen bütün gösterileri kapalı gişe oynamıştır. Türkiyenin yanı sıra, Avrupa ve Amerikada da sahne almıştır. Leman Dergisi'nde yayınlanan çalışmalarını "Karikatürler" isimli kitabında yayınlamıştır. İlk sinema deneyimini, 1998 yılında Ömer Vargı'nın yönettiği "Herşey Çok Güzel Olacak" isimli filmde Mazhar Alanson ile başrolü paylaşarak tatmış olmuştur. Film, Türkiye ve Avrupada yaklaşık 1 miyon 800 bin kişi tarafından izlenmeye ulaşmıştır.