Cem Yılmaz’ın ne iş yapıyorsunuz sorusuna yanıtı dikkat çekti

Özel hayatı, paylaşımları ve arabalara olan düşkünlüğüyle adından sık sık söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın trafikte karşılaştığı hayranıyla diyaloğu oldukça dikkat çekiciydi.

Cem Yılmaz’ın ne iş yapıyorsunuz sorusuna yanıtı dikkat çekti

Yakın zaman önce EYT'den emekli olan Cem Yılmaz, siyah arabasıyla trafikte bir hayranıyla karşılaştı. Camı açık şekilde seyir halinde olan ünlü komedyen hayranının "Arabanız güzelmiş ne iş yapıyorsunuz?" sorusuna kayıtsız kalamadı.

cem-yilmazin-ne-is-yapiyorsunuz-sorusuna-yaniti-dikkat-cekti.jpg

TOPLAM 11 ARACI VAR
Videolarla gündem olan soruya kayıtsız kalamayan Cem Yılmaz, gülerek "Ne iş olsa yaparım" yanıtını verdi. Cem Yılmaz'ın videosu kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı. Arabalara olan düşkünlüğüyle bilinen ünlü şovmen Cem Yılmaz'ın 4'ü klasik, 7'si lüks olmak üzere toplam 11 otomobili bulunmaktadır.

cem-yilmazin-ne-is-yapiyorsunuz-sorusuna-yaniti-dikkat-cekti-001.jpg

CEM YILMAZ KİMDİR?
Sinema oyuncusu, yönetmen, karikatürist ve komedyendir. Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973'te istanbul'da Kocamustafapaşa’da dünyaya gelmiştir. Aslen Sivaslıdır. Anne adı Sabahat, baba adı Arif’tir. Can adında bir ağabeyi ve Özge adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. Kocamustafapaşa'da ki Mehmet Akif İlkokulu'nda 4. sınıfta okurken ailesiyle birlikte Bahçelievler'e taşınmıştır. Ortaokulu Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulu'nda bitirmiştir. Lise öğrenimi Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde görmüştür. Bir mizah dergisi olan Leman Dergisinde karikatür çalışmalarına başladığında, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde sürdürmekteydi. İlk stand-up gösterisini Leman Kültür'de, 1995'in Ağustos ayında gerçekleştirmiştir. Aynı senenin aralık ayında Beşiktaş Kültür Merkezi"nde sahne almaya başlamıştır. 2001 yılı sonuna kadar 1200'ün üstünde gösteriye çıkmıştır. Hemen hemen bütün gösterileri kapalı gişe oynamıştır. Türkiyenin yanı sıra, Avrupa ve Amerikada da sahne almıştır.