Demet Evgar ve Taner Ölmez’den halay şov

Kızı Mavi'yi dünyaya getirdikten sonra setlerden bir süreliğine Demet Evgar, Bahar dizisiyle ekranlara geri dönüş yaptı.

Demet Evgar ve Taner Ölmez’den halay şov

Rolüyle ilk bölümden bu yana adından söz ettirmeyi başaran Demet Evgar, Barabar grubunun sahnesine çıktı.

demet-evgar-ve-tamer-olmezden-halay-sov.jpg

“ÇOK GÜZELLER”
Başarılı oyuncu Taner Ölmez'in solistliği yaptığı grubun sahnesine konuk olarak çıkan Demet Evgar, eğlenceli halleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İki başarılı oyuncu Tamer Ölmez ve Demet Evgar birlikte şarkı söyledi. Hızını alamayan ikili daha sonra halay çekerek çılgınlar gibi eğlendi. Ünlü isimlerin konser görüntüleri kısa sürede sosyal medyada viral olurken "Çok güzeller" şeklinde yorumlar yapıldı.

demet-evgar-ve-tamer-olmezden-halay-sov-001.jpg

DEMET EVGAR HAKKINDA
Demet Evgar 19 Mayıs 1980, Manisa’da dünyaya gelmiştir, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Manisa’da doğmuştur. Arnavut kökenlidir. Oyunculuğa 17 yaşındayken, Manisa'daki amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu'nda başlamıştır. Sahneye ilk kez Ray Cooney'nin Kaç Baba Kaç oyunuyla çıkmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. Konservatuvar eğitimi sırasında arkadaşlarıyla Tiyatro Kılçık adında bir topluluk kurmuştur. Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalışmıştır. Kenter Tiyatrosu’nda ‘Aşk Çemberi’ adlı oyunda ve “Tiyatro Kılçık”ta “Takanlar ve Takılanlar” ve “Ayşegül Hindistan’da” adlı oyunlarda rol almıştır. 2009 senesinde Kent Oyuncuları tiyatrosunda Mehmet Birkiye yönetmenliğinde sahnelenen Cimri oyununda Elise karakterini canlandırmıştır. Bu rol ile 2010 yılında düzenlenen 8. Tiyatro Ödülleri ödül töreninde Yılın Kadın Oyuncusu ödülüne layık görülmüştür.