Eda Ece anne oldu! İşte bebeğine verdiği isim

Ünlü oyuncu Eda Ece, kızını kucağına almak için gün sayıyordu. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in bebekleri dünyaya geldi. Bugün ilk kez anne ve babalık heyecanını tadan ünlü çiftin bebeklerinin ismi de belli oldu.

Eda Ece anne oldu! İşte bebeğine verdiği isim

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Eda Ece’nin kızı dünyaya geldi. Geçtiğimiz yıl Buğrahan Tuncer ile hayatını birleştiren güzel oyuncu Eda Ece’nin bebek beklediği haberi sevenlerini çok mutlu etmişti. Bir kız bebek bekledikleri öğrenilen Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftinin bebekleri bugün dünyaya geldi. Ünlü çiftin kızlarına verecekleri isim de merak ediliyordu. Tuncer çifti kızlarına ‘Mina İpek’ ismini verdi.

BEBEĞİN İSMİ MİNA İPEK OLDU

Bir kız bebek bekleyen ve daha önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada isim konusunda düşüncelerini aktaran Eda Ece, modern isimler yerine geleneksel bir isim tercih edeceğini söylemişti. Çiftin bugün dünyaya gelen bebeklerinin isminin Mina İpek olduğu öğrenildi. Mina İpek’in dünyaya geldiğinin haberi ise Galatasaray Basketbol hesabından verildi. Yapılan paylaşımda; ‘Değerli oyuncumuz Buğrahan Tuncer ve sevgili eşi Eda Ece Tuncer’in bugün dünyaya gelen kızları Mina İpek’e sağlık, mutluluk dolu uzun bir ömür diler, Tuncer Ailesi’ni gönülden tebrik ederiz. Galatasaray ailesine hoş geldin Mina İpek Tuncer.’ ifadelerine yer verildi.

eda-ece-anne-oldu-iste-bebegine-verdigi-isim.jpg

‘YENİ İSİMLER ÇOK DEĞİŞİK’

Hamilelik sürecinde kameralardan uzak kalmayı tercih eden ünlü oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının sorularını yanıtlamış ve bebeğine vereceği isimle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. İsim araştırırken yeğeninden isimlere bakabilmek için sınıf listesini istediğini söyleyen Eda Ece, ‘Yeni isimler çok değişik. Lila, Lala, Lolo gibi isimler var. Annemin adı Ayşe, en kötü onun ismini koyacağım.’ demişti.