Esra Erol'da kan donduran olayda dadı erkek çıktı

ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Esra Erol'da programına konuk olan bir kadın, eşinin kendisini dadı Meryem'le aldattığını ifade ederek yardım talep etti.

Esra Erol'da kan donduran olayda dadı erkek çıktı

Yayına çıkan Meryem'in seneler önce bir çocuğu vahşice katlettiği ve hapis yattığı gün yüzüne çıktı. Meryem hakkındaki son bilgi ise büyük şaşkınlık yarattı. 16 yaşındayken 8 yaşındaki bir çocuğu öldürerek hapse giren Meryem'in cinayeti işlediğinde Serkan adlı bir erkek olduğu hapisten çıktıktan sonra da cinsiyet değiştirerek ismini Meryem yaptığı bilgisi edinildi.

esra-erolda-kan-donduran-olayda-dadi-erkek-cikti.jpg

HAPİSTEN ÇIKTIKTAN SONRA CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ

Bir evlilikte 2. kadınla olduğu iddiasıyla canlı yayına konuk olan Meryem'in 2011 yılında 8 yaşındaki Hasret'i "Sana kedileri göstereceğim" diyerek ıssız bölgeye çektiğini ve kafasına taşla vurarak annesiyle diri diri gömdüğü öğrenilmişti. Hakkındaki iddiayı kesin bir dille kabul etmeyen dadı Meryem ise "Bu olay yaşandığında ben 16 yaşındaydım. Adli Tıp Raporu'yla kanıtlandı. Olay tamamen kazayla gerçekleşti. Annem yapmadı" şeklinde konuştu.

esra-erolda-kan-donduran-olayda-dadi-erkek-cikti-001.jpg

OLAYIN İÇ YÜZÜ

2011 senesinde Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Şerbettar köyünde yaşamını sürdüren 8 yaşındaki Hasret, okula gitmek üzere evinden çıktı fakat öğretmeni aileyi arayarak çocuğun okula gelmediğini söyledi. O dönem 16 yaşında olan Serkan, Hasret'in önce kafasına taş atıp bayıltmış, ardından evlerinin yanındaki metruk bir yapıya çukur kazıp küçük kızı diri diri gömmüştü. Serkan götürüldüğü adliyede cinayeti itiraf ederken anne Sebahat ise cinayeti kabul etmemişti. 8 yaşındaki Hasret'in otopsi raporunda ise başına aldığı darbeyle değil, boğulma ile öldürüldüğü öğrenilmişti. Serkan ve annesinin, Hasret'i diri diri gömdüğü öğrenilmişti. Bir skandal da talihsiz Hasret'in cenazesi sırasında yaşandı. Cenaze namazını kıldıran İmam E.S., Hasret'in kefenli yüzünü açıp tabutun içindeyken fotoğrafını çekmişti.