Güçlü isim Survivor All Star’a veda etti

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star 2024’ün bu haftaki eleme heyecanı yine yakından takip ediliyor. Perşembe akşamları ele düellosu akşamı olan sevilen yapımda bu akşam bir isim daha şampiyonluğa veda edecek.

Güçlü isim Survivor All Star’a veda etti

Haftanın 6 günü yayınlanan ve her bölümü büüyk bir ilgiyle takip edilen Survivor All Star 2024’ün bu akşamki yeni bölümünde kıyasıya bir eleme düellosu ekranda olacak. Eleme potasındaki yarışmacıların Survivor’da kalma mücadelesinin ekrana geleceği yeni bölümde gözler yarışa çevrildi. Poyraz mı, Özgür mü, Hakan mı, Sercan mı bu akşam Survivor All Star’a kim veda edecek?

BİR YARIŞMACI ŞAMPİYONLUK HAYALLERİNE VEDA EDECEK

Survivor All Star 2024’üğn bu akşamki yeni bölümünde hem ödül oyunu hem de eleme düellosu heyecanı yaşanıyor. Survivor All Star yarışmacıları yine parkura çıkacak ve kazanmak için her şeylerini ortaya koyacak. Bu akşamki eleme düellosu heyecan ve merakla beklenirken eleme potasındaki isimler kadar ekran başındaki izleyici de oldukça heyecanlı. Bu akşam bir yarışmacı Survivor All Star şampiyonluk hayallerine veda edecek.

guclu-isim-survivor-all-star-aveda-etti.jpg

SURVİVOR ALL STAR BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor All Star 2024’ün bu akşamki yeni bölümünde eleme düellosu ekrana gelecek. Hem kırmızı takım hem de mavi takımdan yarışmacıların yer aldığı eleme potasından bir isim bu düello sonrasında yarışa veda edecek.Survivor All Star 2024'ün bu akşamki yeni bölümünde adaya veda eden isim belli oldu. Kırmızı takımdan Özgür ve Sercan, mavi takımdan Poyraz ve Hakan'ın yarıştığı eleme düellosunda adaya veda eden isim Yiğit Poyraz oldu.