Güçlü kadro kurtarmadı! Yan Oda final mi?

Şevval Sam, Caner Cindoruk, Melek Baykal gibi güçlü oyuncu kadrosuna sahip Yan Oda dizisiyle ilgili kötü haber geldi. Star TV ekranlarında her hafta cumartesi akşamları yayınlanan yan oda final yaptı.

Güçlü kadro kurtarmadı! Yan Oda final mi?

Yalı Çapkını dizisinin senaristi Mehmet Barış Güngör'ün senaryosunu kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Çağrı Vila Lostuvalı'nın oturduğu Yan Oda dizisi sezonun iddialı yapımları arasında görülüyordu. Star TV ekranlarında geçtiğimiz hafta 4 bölümü ile yayınlanan dizi bu hafta ekrana gelmedi. İzleyiciler ise Yan Oda final mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Yan Oda bitti mi ,neden yayınlanmadı?

Star TV'de yeni başlayan ve iddialı kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan Yan Oda dizisi geçtiğimiz hafta 4. bölümüyle ekranlara gelmişti. Şevval Sam, Caner Cindoruk, Melek Baykal başta olmak üzere güçlü bir oyuncu kadrosu ile izleyici karşısına çıkan dizi bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelmedi.

FİNAL BÖLÜMÜ BİLE YAYINLANMADI

Her hafta cumartesi akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümüne ekranda görmeyen izleyiciler ise Yan Oda bitti mi final mi yaptı sorusuna yanıt aramaya başladı. Star TV yönetimi dizi için final kararı aldı. Yan Oda dizisi final bölümü bile yayınlanmadan ekrana veda etti.