Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman’ın dikkat çeken diyaloğu

Türk sinemasının 'Bay Sinema'sı olarak bilinen ünlü yönetmen ve yapımcı Türker İnanoğlu, rahatsızlığı sebebiyle kaldırıldığı hastanede 87 yaşında hayata veda etti. İnanoğlu için ilk tören TİM Show Center'da gerçekleştirildi.

Gülşen Bubikoğlu ve İlyas Salman’ın dikkat çeken diyaloğu

Törenin sonrasında İnanoğlu için Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze namazı kılındı. Törene katılan İlyas Salman ile Gülşen Bubikoğlu arasındaki diyalog görenlerin dikkatini çekti.

gulsen-bubikoglu-ve-ilyas-salmanin-dikkat-ceken-diyalogu.jpg

NE KADAR BOŞ DEĞİL Mİ
Taziye için yanına gelen usta oyuncu İlyas Salman'ı gören Gülşen Bubikoğlu,"Ne kadar boş değil mi hemen bir anda yok oluveriyorsun?" ifadelerini kullandı. İlyas Salman ise yaşadığı üzüntüden bahsederek "Sanat ölümü korkutmak içindir. Az hizmet vermedi insan emeği kadar büyüktür" yanıtını verdi. 50 yıllık eşinin ölümüyle yıkım yaşayan Gülşen Bubikoğlu da "Doğru söylüyorsun çok teşekkür ederim geldiğin için, kendine iyi bak" sözleriyle taziyeleri kabul etti. Türker İnanoğlu için sabah TİM Show Center'da tören gerçekleştirildi. Törende İlker İnanoğlu, Zeynep İnanoğlu Özdemir, Cem Yılmaz, Ali Sunal ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy gibi isimler konuşma yaptılar. Törene aile üyelerinin yanı sıra Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, oyuncular Sumru Yavrucuk, Zafer Ergin, Kerem Alışık, Şevket Çoruh, Müjdat Gezen, iş adamı Ali Koç ve sinemanın emekçi isimleri katılım sağladı.

gulsen-bubikoglu-ve-ilyas-salmanin-dikkat-ceken-diyalogu-001.jpg

İnanoğlu geçtiğimiz gün öğle namazını müteakip Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının sonrasında Kanlıca'da aile mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Valisi Davut Gül de katıldı.