Haluk Levent ablası için saçlarını kazıttı

Sevilen şarkıcı Haluk Levent, Adana konserinde kanserle mücadele eden ablasını sahneye davet etti.

Haluk Levent ablası için saçlarını kazıttı

Ablasıyla sahnede karşılıklı çiftetelli oynayan Haluk Levent, "Ablamın beyin tümörü sonrası saçları da gitti. İkimizin de saçları kısacık" ifadelerini kullandı. Kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile yaptığı yardımlarla adından sık sık söz ettiren Haluk Levent, konser maratonuna da tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Adana'da sahne alan Haluk Levent, kanser hastalığıyla mücadele eden ablasını sahnede ağırladı.

haluk-levent-ablasi-icin-saclarini-kazitti.jpg

KARŞILIKLI ÇİFTETELLİ OYNADILAR

Adana'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahneye çıkan Haluk Levent, sahneye çıkardığı ablası Hicran Levent ile karşılıklı çiftetelli oynadı. Tedavisi devam eden ablasına destek olmak için saçlarını kazıtan Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ablamın beyin tümörü sonrası saçları da gitti. İkimizin de saçları kısacık. Geçen gün kemoterapiden çıkıp konserime gelmişti Adana'da. Geleneksel olmasına rağmen bir nevi düğün şarkısı olan çiftetelliyi pek sevmezdim. Meğer paylaşılınca çok güzel oluyormuş" ifadelerini kullandı.

haluk-levent-ablasi-icin-saclarini-kazitti-001.jpg

HALUK LEVENT HAKKINDA

Haluk Levent, 26 Kasım 1968 tarihinde Adana-Yüreğir’de hayata gözlerini açmıştır. İlkokulu Sabancı İlköğretim Okulu’nda okuyan Levent, liseyi Adana Atatürk Lisesi’nde tamamlamıştır. Sonra sırasıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği, Ankara Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü ve Ankara Üniversitesi Muhasebe Bölümü’nde kısa zamanlar öğrencilik yapmıştır.