Hamilelik haberleri asılsız çıktı

Geçtiğimiz ay iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in hamile olduğu söylentisi magazin gündeminde adeta bomba etkisi yaratmıştı.

Hamilelik haberleri asılsız çıktı

Ünlü şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğu söylentisi asılsız çıktı. 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz ay gözlerden uzak aşk yaşadığı iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de evlenmişti. Şimdilerde 4,5 aylık hamile olduğu ileri sürülen Ebru Gündeş'le ilgili gerçek gün yüzüne çıktı.

hamilelik-haberleri-asilsiz-cikti.jpg

“HAMİLE OLSAYDI KONSER TAKVİMİ BÖYLE OLMAZDI”
TV8 ekranlarında yayınlanan Aramızda Kalmasın programının sunucusu Müge Dağıstanlı, Ebru Gündeş hakkında çıkan hamilelik iddiasının gerçeği yansıtmadığını dile getirerek “Çıkan haberlerin ardından araştırma yaptık, herkese sorup soruşturduk ve hamile değil. 4,5 aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Bu şartlarda şarkıcının haziran ya da temmuz ayında doğum yapması gerekiyor. Konser takvimine baktığımızda haziran, temmuz, ağustos ve eylül ayı her gün dolayı. Hamile olsaydı takvimi böyle olmazdı çünkü anlaşmaları yeni imzalamış” şeklinde ifadeler kullandı. Reza Zarrab ile evliliğinden Alara adını verdikleri bir kızı bulunan Ebru Gündeş ise hakkındaki hamilelik iddiasına sessizliğini korumaya devam ediyor.

hamilelik-haberleri-asilsiz-cikti-001.jpg

EBRU GÜNDEŞ HAKKINDA

24 Temmuz 1975’te İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Annesi Müjgan Kumartaşlıoğlu’dur. 5 yaşındayken evi terk eden, hiç görüşmediği babasının adı Remzi Gündeş’tir. Ankara'da Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu'nda okumuştur. Ailesiyle birlikte İstanbul'a gelen Ebru Gündeş, maddi imkansızlıkları sebebiyle öğrenimini yarım bırakmak zorunda kalmıştır. Bir süre konfeksyon işçisi olarak çalıştıktan sonra o sıralar kurulma aşamasında olan Raks Neşe Müzik'in ortağı Neşe Demirkat tarafından keşfedilmiştir.