Hande Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal hakkında ifşalarına devam ediyor

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın “Kocam” diyerek paylaşıp ve anında sildiği kare magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı.

Hande Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal hakkında ifşalarına devam ediyor

Ünlü spiker Hande Sarıoğlu canlı yayında 'Metressin' diyerek Ayşe Hatun Önal'ın kocam dediği kişinin ünlü oyuncunun eşi olduğunu ekranlardan duyurmuştu. Hande Sarıoğlu, canlı yayında ifşalarına devam etti. Dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Ayşe Hatun Önal “Kocam beni”' diyerek erkek arkadaşı ile bir fotoğrafını paylaştı. Önal'ın daha sonra sildiği bu kare magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

hande-sarioglu-ayse-hatun-onal-hakkinda-ifsalarina-devam-ediyor.jpg

YASAK İLŞKİ YOK

Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Hande Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal'ın “kocam” dediği kişinin ünlü oyuncu Selin Demiratar'ın eşi olduğunu duyurmuştu. Bu açıklama büyük ses getirirken Hande Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal'a 'Metressin' diyerek sert tepki göstermişti. Ünlü spiker canlı yayında ifşalarına kaldığı yerden devam etti. Sarıoğlu; 'Önal'ın Şizofrenik şekilde, akıl tutulması yaşadığı şekilde paylaştığı bu fotoğraf hakkında yeni bilgiler var. Mevzu neymiş biliyor musunuz? Mehmet Ali Çebi ile Selin Demiratar çok mutlular. Aralarında gayet çok güzel bir aşk ve evlilik var. Buradaki konumuz şu Ayşe Hatun Önal şizofrenik şekilde eski sevgilisini paylaştı ve bu fotoğraf eski bir fotoğraf. Asla şuan aralarında bir ilişki yok. Yasak ilişki yok. Bu mevzudan Mehmet Ali Çebi'nin haberi bile yok.' İfadelerini kullandı.

hande-sarioglu-ayse-hatun-onal-hakkinda-ifsalarina-devam-ediyor-001.jpg

DEMANS HASTALIĞI YAŞIYOR

Ayşe Hatun Önal'ın arkadaşlarından mesajlar aldığını dile getiren Hande Sarıoğlu, Ayşe Hatun Önal'ın kendi kendine konuştuğunu, hayali kişilerle konuştuğunu, demans hastalığı yaşadığını ileri sürdü.