İnci Taneleri’ne Azem’in kızı Nehir giriş yaptı! Sonunda ortaya çıktı

Ekranların yeni ve iddialı yapımı İnci Taneleri her Perşembe yepyeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta yine çok konuşulan bir bölümle ekrana gelen sevilen dizide Azem’in kızı Nehir’in gizemi merak ediliyordu.

İnci Taneleri’ne Azem’in kızı Nehir giriş yaptı! Sonunda ortaya çıktı

Kanal D ekranlarının iddialı yapımı İnci Taneleri renyitngleri sallamaya devam ediyor. Hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla kısa sürede dikkat çekmeyi başaran dizinin bu haftaki yeni bölümü de yine heyecanla takip edildi. Bu hafta dizide bir de sürpriz vardı. Azem’in aramaya devam ettiği kızı Nehir ilk kez varlığını belli etti. Azem ve oğlu Özgür’ün mezarlık sahnesinde onları uzaktan gizli gizli izleyen kişinin Azem’in kızı, Özgür’ün ablası Nehir olduğu iddia edildi. Peki, Azem’in kızı Nehir kim? Azem’in kızı kim çıkacak? İnci Taneleri Azem’in kızını kim oynuyor? Dizide Azem’in kızını kim oynayacak? Azem kızını ne zaman bulacak? İşte tüm merak edilenler…

AZEM VE ÖZGÜR’Ü İZLEYEN NEHİR Mİ?

İnci Taneleri’nin bu haftaki yeni bölümü yine Kanal D ekranlarına damgasını vurdu. Bu akşam yepyeni bölümüyle ekrana gelen dizinin en çok konuşulan sahnesi ise mezarlık sahnesi oldu. Azem’in oğlu Özgür’le Hande’nin mezarını ziyaret ettiği sahnede onları uzaktan izleyen bir kişi vardı. Mezarlıktaki üçüncü kişinin Azem’in aradığı kızı Nehir olduğu iddia edildi. Uzaktan Azem ve Özgür’ü izleyen genç kadın bir süre sonra hızlı adımlarla lüks aracına binerek oradan ayrıldı.

inci-taneleri-ne-azem-in-kizi-nehir-giris-yapti-sonunda-ortaya-cikti.jpg

AZEM’İN KIZI KİM?

İnci Taneleri dizisinin konusu kısa sürede dikkat çekti. Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan senaryo izleyiciyi ekrana kilitlerken dizide Nehir karakteri en çok merak edilen karakter olarak karşımıza çıkıyor. Cezaevinden çıktıktan sonra çocuklarını bulmak için harekete geçen Azem, oğlu Özgür’ü buldu ancak kızı Nehir’den hala bir haber alamadı. Azem’in kızı kim, Nehir ne zaman bulunacak, Azem’in kızını dizide kim oynayacak sorularına yanıt aranmaya devam edilirken dizinin 21 Mart 2024 Perşembe akşamı ekrana gelen yeni bölümündeki mezarlık sahnesinde uzaktan Azem ve Özgür’ü izleyen kişinin Nehir olduğu iddia edildi. Nehir karakteri ilk kez bu kadar net kendisini gösterirken henüz Nehir’in ne zaman bulunacağı, babası ve kardeşine ne zaman kavuşacağı bilinmiyor. İnci Taneleri dizisinde Azem’in kızı Nehir karakterine hangi oyuncunun hayat vereceği de henüz bilinmiyor.

inci-taneleri-ne-azem-in-kizi-nehir-giris-yapti-sonunda-ortaya-cikti-001.jpg

inci-taneleri-ne-azem-in-kizi-nehir-giris-yapti-sonunda-ortaya-cikti-002.jpg