İsmail Hacıoğlu'nun acı günü

Çok sayıda projede yer alan ekranların sevilen oyuncusu İsmail Hacıoğlu'nun annesi Gökçen Hacıoğlu hayatını kaybetti. Oyuncu, acı haberi sevenleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

İsmail Hacıoğlu'nun acı günü

İsmail Hacıoğlu, sosyal medya hesabından önce annesinin mezarının fotoğrafını paylaştı ardından da ailesiyle verdiği bir pozu yayınlayarak “Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi biliyor musun… Güle güle menekşe gözlüm… Çok sevdim seni ve hep seveceğim ve geleceğim” notunu yazdı.

ismail-hacioglunun-aci-gunu.jpg

Oyuncunun paylaşımına kayıtsız kalamayan Emre Altuğ “Kardeşim başın sağ olsun” şeklinde yorumunu yaptı. İsmail Hacıoğlu'nun babası da bir dönem Fenerbahçe'nin defans oyuncusu olan Bulgar Mehmet lakaplı Mehmet Hacıoğlu'dur.

ismail-hacioglunun-aci-gunu-001.jpg

İSMAİL HACIOĞLU HAKKINDA

İsmail Hacıoğlu,1985 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Oyunculuğa ilkokul 5. sınıftayken piyeste oynayarak başlamıştır ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etmiştir. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yapmıştır. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazanmıştır. Ancak ilk sınıftan ayrılmıştır. Dokuz Ay Son Gün adında bir oyunda rol almıştır. Özel hayatı Hacıoğlu 2010 yılında oyuncu Vildan Atasever ile evlenmiştir. Çift 21 Ocak 2015 tarihinde boşanmıştır. İsmail Hacıoğlu, 5 Şubat 2016'da Duygu Kaya ile evlenmiştir. 16 Sadri Alışık Ödülleri “yılın en iyi erkek oyuncusu” Çakal (film) - Erhan Kozan 40. Antalya Altın Portakal Film Festivali “Umut Veren Genç Oyuncu” Karşılaşma (film) - Ömer Kavur ödüllerini almaya hak kazanmıştır.