Kızılcık Şerbeti Giray kimdir? Kaan Taşener kimdir rol aldığı diziler

Sevilen dizi Kızılcık Şerbeti’nin bu akşamki yeni bölümünde izleyicinin merakla beklediği yeni oyuncu diziye dahil oluyor. Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı Kızılcık Şerbeti’nin yeni karakteri Giray, Doğa’nın hayatını değiştirmeye geliyor.

Kızılcık Şerbeti Giray kimdir? Kaan Taşener kimdir rol aldığı diziler

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosu genişliyor. Dizinin bu haftaki yeni bölümünde yeni bir oyuncu aha dizi kadrosuna dahil oluyor. Ünlü oyuncu Kaan Taşener, Giray Şifacıfil karakteriyle Kızılcık Şerbeti’nde yer alacak. Kaan ve Doğa’nın yolları kesişiyor. Bundan sonra hem Doğa hem Fatih hem de iki aile için her şey çok farklı olacak. Peki, Kızılcık Şerbeti Giray kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner rolü ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Kaan Taşaner nereli? Kaan Taşaner hangi dizilerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler…

DOĞA İLE KAAN’IN YOLLARI KESİŞİYOR

Show TV ekranlarında Cuma akşamları yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden sevilen dizi Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosu genişliyor. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde dizi kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. İzleyicinin bir süredir Doğa için yeni partner şeklindeki yorumları karşılık buldu. Diziye Giray Şifacıgil karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Kaan Taşaner’in Doğa ile yolları kesişiyor. İkili arasında yeni bir aşk başlayacak mı, Doğa’nın Kaan ile tanışması nasıl olacak, Kaan ve Doğa’yı neler bekliyor merak edilirken dizinin senaryosunun da giderek daha heyecanlı bir hal aldığı yorumları yapılıyor.

kizilcik-serbeti-giray-kimdir-kaan-tasaner-kimdir-rol-aldigi-diziler.jpg

KAAN TAŞANER KİMDİR?

23 Nisan 1979 yılında Antalya’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Kaan Taşaner, Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini Karanlıkta İlk Işık Kubilay isimli tiyatro oyunuyla yaşayan Taşaner, 2004 yılına kadar da çeşitli oyunlar da sahne aldı. İlk TV deneyimini Büyük Buluşma adlı diziyle yaşayan ünlü oyuncu, 2010-2012 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Fatmagül’ün Suçu Ne? isimli dizide rol aldı. Kuzey Güney dizisinde Şeref Komiser rolüyle sevenlerinin karşısına çıkan Kaan Taşaner, 2014 yılının Aralık ayında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Diriliş Ertuğrul isimli dizide Gündoğdu karakterine hayat vermişti.