Kraliyet anıtı önünde mini etekle poz veren modele hapis cezası şoku

22 yaşındaki model Pim Apatsara, 24 Mart'ta Buriram eyaletindeki Kral I. Rama heykelinin önünde süper mini eteğiyle objektiflere poz verdi.

Kraliyet anıtı önünde mini etekle poz veren modele hapis cezası şoku

Fotoğrafından ötürü tepkileri üzerine çeken model, gözaltına alındı. Kısa kahverengi bir etek, çizgili iç çamaşırı ve kırmızı bir bluzla objektif karşısına geçen model, vatandaşlar tarafından şikayet edilince ekipler tarafından gözaltına alındı. Hakkında dava açılarak 5 yıl hapis istemiyle karşı karşıya kalan ülü model, daha sonra özür dilemek için heykele saygı duruşunda bulunduğu bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

kraliyet-aniti-onunde-mini-etekle-poz-veren-modele-hapis-cezasi-soku.jpg

ÖZÜR DİLEDİ

Amacının ilin imajını lekelemek veya kraliyet onurunu zedeleyecek bir şey yapmak olmadığını dile getiren Pim, “Fotoğrafları sosyal medya hesabımda yayınladıktan kısa süre sonra insanlardan sert eleştiriler aldım. Bazıları ailemi hedef alıyordu ki bu kabul edilemezdi çünkü yaptığımın suç olmadığını bilmiyordum. Yaptığım şey hakkında dikkatli bir şekilde düşünmedim. Özür diledim ve başkalarını da insanların inanç ve duygularını içeren bir şey yayınlarken dikkatli olmaları konusunda uyardım” ifadelerini kullandı. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan model, suçlu bulunması halinde beş yıl hapis cezası almakla karşı karşıya.

kraliyet-aniti-onunde-mini-etekle-poz-veren-modele-hapis-cezasi-soku-001.jpg

HEYKELE SAYGI DURUŞU YAPTI
Kısa kahverengi bir etek, çizgili iç çamaşırı ve kırmızı bir bluzla objektif karşısına geçen model, vatandaşlar tarafından şikayet edilince gözaltına alındı. Hakkında dava açılarak 5 yıl hapis istemiyle karşı karşıya kalan ünlü model, daha sonra özür dilemek için heykele saygı duruşunda bulunduğu bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.