Arda Güler ilk 11’de çıktığı maçta golünü attı

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç yıldız Arda Güler, takımının deplasman maçında ilk 11’de başladı. Spor manşetlerinden düşmeyen Milli yıldızımız ilk 11’de başladığı maçta golünü attı.

Arda Güler ilk 11’de çıktığı maçta golünü attı

Real Madrid’in Real Sociedad ile oynadığı deplasman maçında ilk 11’de oyuna başlayan genç yıldız Arda Güler, karşılaşmanın ilk yarısında attığı golle takımını öne geçirdi. Real Madrid, Arda Güler’in golüyle rakibine karşı 1-0 öne geçti. Heyecan dolu karşılaşmada Arda Güler’in golü 29. dakikada geldi. Genç yıldızın attığı gol sosyal medyanın da gündemine yerleşti.

ARDA GÜLER LA LIGA’DA İLK EZ 11’DE BAŞLADI

19 yaşındaki genç yıldız Arda Güler, Fenerbahçe’den Real Madrid’e transferiyle çok konuşulmuş ve Milli gururlarımız arasında yerini almıştı. Genç yaşındaki yeteneği ile spor manşetlerinin en üst sıralarında yerini almaya devam eden Güler, Real Madrid’de La Liga’da ilk kez ilk 11’de başladı. REAL Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Real Madrid’in bu akşam deplasmanda oynadığı karşılaşmada Arda Güler’i ilk 11’de başlattı. Genç yıldızdan şahane bir gol geldi ve attığı bu golle takımını 1-0 öne geçirdi.

arda-guler-ilk-11-de-ciktigi-macta-golunu-atti.jpg

MAÇIN İLK YARISINI GOLÜ BULDU

La Liga’da ilk kez ilk 11’de başlayan Arda Güler, takımının deplasmanda oynadığı maçta dakika 29’da attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Arda’nın attığı gol sosyal medyanın da gündemine oturdu. Golünü attıktan sonra gol sevincini yapan Güler’in o anlara ait kareleri sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.