Meghan Markle’dan Kate Middleton’a gizli mesaj mı var?

Kraliyet Ailesi'nden ayrıldıktan sonra eşi ve çocuklarıyla yeni bir yaşam kuran sussex Düşesi Meghan Markle, geçtiğimiz haftalarada Los Angeles Çocuk Hastanesi'ni ziyarette bulunmuştu.

Meghan Markle’dan Kate Middleton’a gizli mesaj mı var?

Meghan Markle'nın ziyarette giydiği çiçek desenli elbisesiyle Kate Middleton'a mesaj gönderdiği iddia edildi. Moda uzmanına göre, Meghan Markle son halka açık görünümünde Kate Middleton'a gizli bir mesaj gönderdi. Sussex Düşesi, 2 bin 776 sterlin değerinde bir elbise giydi ve ilkbaharı temsil eden çiçekli desenleriyle dikkatleri üzerine çekti. Uzmanlar, 42 yaşındaki Markle'nın sadece ilkbaharın başlangıcını işaretlemekle kalmayıp aynı zamanda da kanserle savaşan eltisi Kate Middleton'a zeytin dalı uzatıyor olarak yorumlandı.

meghan-markledan-kate-middletona-gizli-mesajmi-var.jpg

AÇIKÇA BİR MESAJ GÖNDERDİ
Fabulous Dergisine "Kraliyet ailesi, giysilerini ince mesajlar iletmek için kullanmakla ünlüdür," yorumunu yapan modacı Amber, “Meghan, giysilerini bakış açılarını değiştirmek için kullanmayı becermiş. Düşes, açıkça çiçekli kıyafetiyle bir mesaj gönderiyordu. Onunla saf, iyimserlik ve dostluk anlamına gelen çiçekler, büyümeyi ve açmayı temsil eder. Ve oldukça dokunaklı bir şekilde, çiçekler affetmeyi simgeler. Meghan, Kate'e zeytin dalı uzatıyor olabilir mi? Düşes, hayatında heyecan verici yeni bir bölüme adım atarken, geçmiş olayları arkasında bırakmak yeni, taze bir senaryo yazmak istiyor gibi görünüyor. Kuşkusuz, Meghan'ın son birkaç yılın olaylarını geride bırakmak istediği açıktır" ifadelerini kullandı.

meghan-markledan-kate-middletona-gizli-mesajmi-var-001.jpg

Geçtiğimiz ay, iki çocuk annesi olan Meghan, yeni bir sosyal medya markası olan American Riviera Orchard'ı kurmuştu. Endüstri içinden kaynaklar, sitenin yaşam tarzı içeriğini tanıtmaya ve mutfak eşyaları gibi ev, gıda, bahçe ve yaşam tarzı ürünleri satmaya odaklanacağını belirtmişti.