Meryem Uzerli hayranıyla yediği yemekten tam olarak 4 milyon TL kazandı

Muhteşem Yüzyıl'daki Hürrem Sultan rolüyle akıllarda yer edinen ve son olarak O Ses Türkiye Yılbaşı programında jürilik üstlene Meryem Uzerli, adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor.

Meryem Uzerli hayranıyla yediği yemekten tam olarak 4 milyon TL kazandı

Ünlü isim son olarak katıldığı yemekle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

meryem-uzerli-hayraniyla-yedigi-yemektetam-olarak-4-milyon-tl-kazandi.jpg

RİYAD’LI BİR AİLENİN EVİNE KONUK OLDU

Muhteşem Yüzyıl dizisi dünyanın 55 ülkesinde hala gösterilmeye devam ederken Meryem Uzerli'nin dünyanın her bölgesinden hayranları olmaya başladı. Müge Dağıstanlı'nın bir haberine göre, Riyad'lı bir aile hayranı olduğu Uzerli'yi evlerinde konuk etti. Ailenin davetini kabul eden güzel oyuncu, birkaç saat içinde 4 milyon TL kazanmasıyla şaşkınlık yarattı. Meryem Uzerli daha sonra başka bir iş için Özbekistan'a seyahat etti. Kızları ve sevgilisiyle Almanya'da yaşamını sürdüren Uzerli, reklam çekimleri için sık sık ülkemizi ziyaret ediyor.

meryem-uzerli-hayraniyla-yedigi-yemektetam-olarak-4-milyon-tl-kazandi-001.jpg

MERYEM UZERLİ HAKKINDA

Meryem Sarah Uzerli 12 Ağustos 1983, Kassel’de dünyaya gelmiştir, Türk-Alman oyuncudur. 12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden doğmuştur. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almaya başlamıştır. İki ağabeyi ve bir ablası bulunmaktadır. Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı, Timur Savcı’nın yapımcılığını üstlendiği 2011 yılının dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan karakterine hayat vermiştir.