Mutfakta aşk dolu anlar!

Yepyeni bir aşk haberiyle magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Cem Yılmaz, sevgilisi Necla Karahalil'in memleketine gitti.

Mutfakta aşk dolu anlar!

Çift beraber yemek yaptı ve bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Yılmaz, o anları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisie sunmayı ihmal etmedi. Komedi sektörünün en başarılı isimlerinden biri olan Cem Yılmaz magazin gündeminin sık sık konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Bir süredir bekarlığın tadını çıkaran ünlü komedyenin geçtiğimiz haftalarda paylaştığı gizemli ayakkabı karesi en çok konuşulanlar arasına girmişti.

mutfakta-ask-dolu-anlar.jpg

SEVGİLİSİNİN YANINA TEKİRDAĞ’A GİTTİ

Herkes topuklu ayakkabının kim olduğunu düşünürken gizemli sevgili kendi paylaşımı ile sırrı açığa vermişti. Herkesin merakla beklediği gizemli ayakkabının sahibi sosyal medya paylaşımları ile ün kazanan Necla Karahalil çıkmıştı. Cem Yılmaz'ın kendisinden 13 yaş küçük olan sevgilisi Karahalil ile olan aşkı birkaç haftadır tüm hızıyla devam ediyor. Sevgilisinin memleketine Tekirdağ'a giden Cem Yılmaz bu sefer de sevgilisinin yemek yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Aşkları tüm hızıyla devam eden ünlü komedyen sevgilisini paylaştığı videoya “Gülümseyin Necolandınız” notunu yazdı.

mutfakta-ask-dolu-anlar-001.jpg

NECLA KARAHALİL KİMDİR?

Sosyal medyadan sık sık tarif ve spor paylaşımları yapan Necla Karahalil, 1987 Ağustos Tekirdağ’da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve liseyi doğduğu şehirde okumuştur. Üniversitede Güzel Sanatlar Fakültesinde Grafik Tasarım Bölümünü bitirmiştir. Mezun olduktan sonra grafik tasarım ile tekstili birleştirerek koleksiyonlar hazırlamıştır. Uzun yıllar İstanbul'da yaşadıktan sonra Tekirdağ'a geri dönüş yapmıştır. Necla Karahalil bir süredir pilates eğitmenliği yapmakta ve sosyal medya üzerindeki bazı platformlarda içerik üretmeye devam etmektedir.