Polat Ailesi hakkında karar çıktı!

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri gerekçesiyle yargılanan Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu...

Polat Ailesi hakkında karar çıktı!

8 sanık hakkında bugün karar verildi. Mahkeme, kaçma şüphesinden ötürü sanıkların tutukluluklarının devamı kararını verdi.

polat-ailesi-hakkinda-karar-cikti.jpg

Dilan Polat'ın Banu Parlak'ın iş yerini kurşunlattığı gerekçesiyle yürütülen soruşturmada Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame düzenlendi. İddianamede, Barış Boyun, Beratcan ve Batin Can Gökdemir'in 'Silahlı suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit', 'Mala zarar verme' ve 'Ruhsatsız silah taşıma' suçlarından ayrı ayrı toplamda 8 yıl 4 aydan 23 yıla kadar hapsi talep edilmişti.

polat-ailesi-hakkinda-karar-cikti-001.jpg

DİLAN VE ENGİN POLAT HAKKINDA
Dilan Polat, sosyal medya hesabı Instagram'daki hikayeleri ve gönderileri ile ün kazanmıştır. Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 senesinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. İki kardeşi bulunan Dilan Polat, annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyümüştür. Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına adım atan Dilan Polat, bugüne kadar birçok ünlünün fotoğrafçılığını yapmıştır. Doğum fotoğrafçılığının ardından 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açmıştır. Dilan Polat adıyla açılan güzellik merkezinin Türkiye'nin birçok ilinde şubesi vardır. Engin Polat, 3 Haziran 1988 yılında doğmuştur. Dilan Polat, genç yaşlarda bir medikal şirketinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Engin Polat ile evlidir.