Poyraz elendi sosyal medyada herkes o ismi konuştu! Survivor’da sürpriz veda

Survivor All Star’da sürpriz bir veda yaşandı. Sevilen yarışmanın bu haftaki eleme düellosunda sonuç şaşırttı. Mavi takımın güçlü yarışmacılarından Yiğit Poyraz’ın vedası herkesi şaşkına çevirirken bu veda sonrası herkes tek bir ismi konuştu.

Poyraz elendi sosyal medyada herkes o ismi konuştu! Survivor’da sürpriz veda

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024’ün bu haftaki eleme düellosu yine çok heyecanlı ve kıran kırana geçti. Eleme potasında olan Özgür, Sercan, Hakan ve Poyraz bireysel olarak kozlarını paylaştı. Parkurda kıran kırana bir mücadele yaşanırken gözler finale çevrildi. Finalde takım arkadaşı Hakan ile yarışan Poyraz, oyunu kaybetti ve Survivor All Star’a veda etti. Poyraz’ın erken vedası sonrası herkes onunla final oyununa çıkan Hakan Hatipoğlu’nu konuştu.

SURVİVOR’DA HEYECAN DOLU ELEME AKŞAMI

Ekranların en çok izlenen ve her bölümü reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor All Star 2024’ün bu akşamki yeni bölümünde yine bir veda yaşandı. Bu haftaki elem düellosu herkes tarafından büyük bir merak ve heyecanla bekleniyordu. Hem kırmızı hem de mavi takımdan yarışmacıların yer aldığı eleme potasının yarışı da oldukça heyecanlı geçti. Özgür, Poyraz, Sercan ve Hakan’ın yer aldığı eleme düellosunun sonucu belli oldu.

poyraz-elendi-sosyal-medyada-herkes-o-ismi-konustu-survivor-da-surpriz-veda.jpg

YİĞİT POYRAZ SURVİVOR ALL STAR’DAN ELENDİ

All Star’da mavi takım kadrosunda yer alan sevilen yarışmacı Yiğit Poyraz, erken vedasıyla sevenlerini üzdü. Poyraz’ın vedası hem takım arkadaşlarını hem de ekran başındaki izleyiciyi çok şaşırttı. Finalde takım arkadaşı Hakan Hatipoğlu ile bireysel olarak yarışa çıkan Yiğit Poyraz, bu yarışı 5-3’lük skorla kaybetti ve All Star macerası sona erdi. Poyraz’ın elenmesinin ardından sosyal medyada gündem Hakan Hatipoğlu oldu. Hakan ve Poyraz’ın yıldızları bir türlü barışmamış ve ikili arasında sürekli bir atışma olduğu görülmüştü. Poyraz’ın çıktığı ilk düello oyununda Hakan’a yenilmesi ve yarışmada birleşmeyi göremeden adaya veda etmesi herkesi şoke etti. Bazı sosyal medya kullanıcıları Survivor’ın en iddialı isimlerinden biri olan Poyraz’ın vedasının erken olduğuna dair yorumlar yaparken bazı sosyal medya kullanıcıları ise Hakan’ı tebrik etti.