Samet Liçina, Melis İşiten’e konuk oldu! Olay açıklamalar yaptı

Kerimcan Durmaz'ın yakın arkadaşı olan DJ ve sosyal medya fenomeni Samet Liçina Youtube'da yayınlanan bir programa konuk oldu.

Samet Liçina, Melis İşiten’e konuk oldu! Olay açıklamalar yaptı

Ünlü isim programda kendisine sorulan bir soruya verdiği yanıtla gündeme bomba gibi düştü. Samet Liçina, son zamanlarda Kerimcan Durmaz ile YouTube platformu için çektikleri vlog videolarıyla sık sık gündem olmaya devam etti.

samet-licina-melis-isitene-konuk-oldu-olay-aciklamalar-yapti.jpg

SORULAN SORU GÜNDEM OLDU
Samet Liçina, geçtiğimiz günlerde Melis İşiten’in ‘Melis İşiten ile Zaten Şov’ adlı Youtube programına konuk olarak katıldı. Programın kişilik testi kısmında Melis İşiten Samet Liçina’ya yapıp yapmayacağı şeyler hakkında sorular yönlendirdi. Bunlardan biri ise “Seks esnasında implantımı patlatan bedelini öder” cümlesi oldu. Konu hakkında düşüncelerini dile getiren Samet Liçina, “Tabii ki” cevabını verdi. Estetik operasyonlarıyla oldukça konuşulan ünlü fenomen bu durumu “Öyle şey mi olur, arabana çarpıp gitmek gibi” şeklinde ifadeler kullandı. Ünlü fenomenin cevabı sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

samet-licina-melis-isitene-konuk-oldu-olay-aciklamalar-yapti-001.jpg

SAMET LİÇİNA KİMDİR?
Sırbistan asıllı olduğu bilinen Samet Liçina, 23 Mayıs 1992 tarihinde dünyaya gelmiştir. Sosyal medya fenomeni olarak ün kazanan Samet Liçina eğlence mekanlarında DJ olarak sahne almaktadır. Samet Liçina'nın annesi Sırbistan'ın Novi Sad şehrinden babası ise Karadağ Montenegro şehrinde yaşamaktadır. 28 yaşındaki Samet Liçina'nın 3 erkek kardeşi bulunmaktadır. Ken Doll'a benzerliği ile dikkat çeken Samet Liçina yaptırdığı estetiklerin sayısını hatırlamadığını ifade etmiştir. Kendisinin bir estetik bağımlısı olduğunu dile getiren Samet Liçina ilk estetiğini 17 yaşında yaptırmıştır.