Şevket Çoruh Arka Sokaklar’a geri döndü! İşte ilk fragman

Şevket Çoruh, 17 sezon yer aldıktan sonra ayrılma kararı aldığı aldığı Arka Sokaklar dizisine geri dönüş yaptı. Şevket Çoruh'un döndüğü Arka Sokaklar'dan ilk fragman nihayet geldi.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar’a geri döndü! İşte ilk fragman

Yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım için erken final kararı alınan Şevket Çoruh, 19. sezonu çekilecek olan Arka Sokaklar'dan gelen teklifi kabul ederek fenomen diziye geri dönüş yaptı.

sevket-coruh-arka-sokaklara-geri-dondu-iste-ilk-fragman.jpg

MESUT KOMİSER GERİ DÖNÜYOR

2006 ve 2022 yılları arasında dizide Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh, teklifi kabul ederek diziye dönüş yaptı. 18 sezondur devam eden dizinin yayınlanan fragmanında ise Şevket Çoruh'un hayat verdiği Mesut Komiser'in döndüğünün müjdesi izleyiciye verildi. Fragmanda Rıza Amir, kendisine MİT tarafından ulaştırılan fotoğrafta Mesut'u görüyor. Tanıtımında sonunda ise Mesut Komiser geri döndüğü görülüyor. Uzun seneler rol aldığı Arka Sokaklar'dan ayrılan Şevket Çoruh, Tetikçinin Oğlu dizisinde başrol oynamış fakat ekran macerası kısa sürmüştü. Şimdilerde Korkma Ben Yanındayım'da rol alan Çoruh'un bu dizisi için de final kararı alındı.

sevket-coruh-arka-sokaklara-geri-dondu-iste-ilk-fragman-001.jpg

ŞEVKET ÇORUH HAKKINDA

Şevket Çoruh 30 Haziran 1973, İstanbul’da dünyaya gelmiştir, Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da, terzi bir anne ile şoför bir babanın tek çocuğu olarak doğmuştur. Babası Selami bey Üsküdar-Kadıköy hattında dolmuş şoförlüğü yapmaktaydı. Çocukluğu 14 yaşından 24 yaşına kadar İstanbul Maltepe’de geçmiştir.