Kızılcık Şerbeti’nde sosyal medyayı ayağa kaldıran sahne

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın beraber yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Kızılcık Şerbeti’nde sosyal medyayı ayağa kaldıran sahne

Oyuncu kadrosu ve konusuyla oldukça fazla beğenilen dizinin son bölümüne Kıvılcım ve Ömer'in tavla oynarken soyunması ekranlara damgasını vurdu. Dizideki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı. Son dönemde hakkında final yapacağına dair iddialar gündemde yer alan Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle ayrı olay olmaya devam ediyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın beraber yer aldığı dizinin son bölümüne Kıvılcım ve Ömer'in tavla sahnesi geceye adeta damga vurdu.

kizilcik-serbetinde-sosyal-medyayi-ayaga-kaldiran-sahne.jpg

TAVLA OYNARKEN SOYUNMAYA BAŞLADILAR
Uyumlarıyla ve aralarındaki elektrikle oldukça beğenilen Kıvılcım ve Ömer çifti son bölümde ilginç fantezileri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tavla turnuvası yapan Ömer ve Kıvılcım'ın işi "soyunma cezalı" tavlaya çevirmeleri izleyicileri şaşkına çevirdi. Kıvılcım'ın önerisi ile kaybeden her seferin üzerinden bir şey çıkardı ve son olarak Ömer 'Benim artık çıkaracak bir şeyim kalmadı' diyerek sahne sona ermiş oldu.

kizilcik-serbetinde-sosyal-medyayi-ayaga-kaldiran-sahne.jpeg

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Dizideki bu sahne kısa sürede sosyal medyanın gündeminde viral olmayı başardı. Sosyal medyada; “Ailecek dizi izleyelim dedik çıkan sahneye bak”, “Muhafazakar dizinin de fantezisi başka oluyormuş”, “Ailecek izlenecek bir şey kalmadı” şeklinde yorumlar yapıldı.