Bir kişi Seda Sayan’ı CİMER’e şikayet etti

Sabahın Sultanı Seda Sayan isimli programın sunuculuğunu yapab Seda Sayan'ı bir vatandaş CİMER'e şikayet etti.

Bir kişi Seda Sayan’ı CİMER’e şikayet etti

Sabahların sultanı olarak adlandırılan, Seda Sayan'ı tanımayan yoktur. Kendine has tavrıyla dobra konuşmalarıyla adından sık sık söz ettiren Seda Sayan’ı bir kişi CİMER’e şikayet etti. Yıllara meydan okuyan güzelliği ve dobra konuşmaları ile de magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi olmayı başardı.

bir-kisi-seda-sayani-cimere-siyakayet-etti.jpg

TOPLUM AHLAKINI BOZUYOR
Seda Sayan, şimdilerde Sabahın Sultanı Seda Sayan isimli sabah programının sunuculuğunu yapmaya devam ediyor. Kimi zaman tartışmalı kimi zaman eğlenceli geçen Sabahın Sultanı Seda Sayan, oldukça geniş bir hayran kitlesine de sahip ünlü isimler arasında yer alıyor. Tabi ki ünlü sanatçının programını seven kadar sevmeyen, eleştiri yağmuruna tutanlarda var. Hatta Bir vatandaş CİMER’e şikayyet bile etmiş. "Seda Sayan isimli şahsın, yıllardır Türk aile yapısını bozmak, Türk milletini uyutmak için giriştiği tutum ve davranışların son noktası bu olmuştur." İfadelerini kullanarak ünlü sanatçıyı ve programını şikayet etti.

bir-kisi-seda-sayani-cimere-siyakayet-etti-001.jpg

SEDA SAYAN HAKKINDA
30 Aralık 1961'de İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, müzik dünyasındaki yükselişini 1980'li yıllarda yamıştır. "Ah Geceler", "Bebeğim", "Ben Sana Demedim mi", "Sensizliğe Yanarım" ve "Var mısın" gibi parçalarla çıkış yapmıştır. Uzun bir süredir televizyonların sabah kuşağında kadın programı yapmakta olan sanatçı birçok dizide oyuncu olarak yer almıştır.