Ezel dizisinin kadrosu seneler sonra bira araya geldi

Türk dizi sektörünün unutulmaz eserlerinden biri olan "Ezel" dizisinin oyuncuları, yardımcı yönetmen Cem Karcı'nın doğum günü kutlaması için yıllar sonra bir araya geldi.

Ezel dizisinin kadrosu seneler sonra bira araya geldi

Kenan İmirzalioğlu, Barış Falay, Sarp Akkaya, Sedef Avcı gibi isimlerin buluştuğu kutlamada Yiğit Özşener ve Cansu Dere'nin olmaması dikkatlerden kaçmadı. Türk dizi tarihinin en iyi dizileri arasında yerini alan "Ezel" dizisinin oyuncuları, yönetmen Cem Karcı'nın doğum günü için seneler sonra bir araya geldi.

ezel-dizisinin-kadrosu-seneler-sonra-bir-araya-geldi.jpg

SEDEF AVCI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Dizide yardımcı yönetmen görevini üstlenen Cem Karcı'nın doğum günü için bir araya gelen ünlü ekibin çektiği hatıra fotoğrafını, dizide Eyşan karakterinin kız kardeşi Bahar'ı canlandıran Sedef Avcı sosyal medya hesabından paylaşım yaparak takipçilerinin beğenisine sundu. Ekip, parti konsepti gereği beyaz giyinmeyi tercih etti. Fotoğrafta hemen hemen tüm kadro bulunuyordu, fakat başrol oyuncularından Yiğit Özşener ve Cansu Dere'nin yokluğu dikkatleri çekmeyi başardı. Sedef Avcı yaptığı paylaşıma "Ezel on the rocks. İyi ki doğdun Cem" notunu yazarak paylaştı.

ezel-dizisinin-kadrosu-seneler-sonra-bir-araya-geldi-001.jpg

CANSU DERE HAKKINDA

1980 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Yunanistan göçmeni bir aileden olan Cansu Dere, İlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamlamıştır. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçilmiştir ve profesyonel mankenlik yapmaya başlamıştır. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer almıştır.