Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar teklifi

Yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım için erken final kararı alınan Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'dan teklif geldiği öğrenildi.

Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar teklifi

Oyuncu, 19. sezonu çekilecek olan diziye dönmek için görüşmelere başladı.
Uzun seneler rol aldığı Arka Sokaklar'dan ayrılan Şevket Çoruh, Tetikçinin Oğlu dizisinde başrol oynamış fakat ekran macerası kısa sürmüştü. Şimdilerde Korkma Ben Yanındayım'da rol alan Çoruh'un bu dizisi için de final kararı verildi. Projesi bitmeye hazırlanan Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'dan teklif geldiği ileri sürüldü.

sevket-coruha-arka-sokaklar-teklifi.jpg

GÖRÜŞMELERE BAŞLADIĞI İDDİA EDİLDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, yaşamını yitiren usta yapımcı İlker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan Arka Sokaklar'ın 19. sezonunun çekilmesi için görüşmelere start verildi. Kulislerden sızan bilgilere göre dizinin yeni sezonu için Arka Sokaklar'ın yıldız ismi Şevket Çoruh'a teklif götürüldü. Senelerce Arka Sokaklar'da yer alan Çoruh'a diziye dönmesi için bir kez teklif götürülünce oyuncu da görüşmelere başladı. 16 sezon boyuncu dizide Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh'a daha önce de geri dönmesi için teklifler götürülmüştü.

sevket-coruha-arka-sokaklar-teklifi-001.jpg

ŞEVKET ÇORUH KİMDİR?
Şevket Çoruh 30 Haziran 1973, İstanbul’da dünyaya gelmiştir,Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da, terzi bir anne ile şoför bir babanın tek çocuğu olarak hayata gözlerini açmıştır. Babası Selami bey Üsküdar-Kadıköy hattında dolmuş şoförlüğü yapmaktaydı. 14 yaşından 24 yaşına kadar İstanbul Maltepe’de büyüdü.