Survivor Aycan Yanaç sevgilisini bir kadınla bastı! Ellerindeki yaralar dikkat çekti

Survivor yarışması ile tanınan Aycan Yanaç ihanete uğradı. Bir takipçisinden gelen mesaj üzerine mekana giden Aycan, sevgilisini başka bir kadınla gördü.

Survivor Aycan Yanaç sevgilisini bir kadınla bastı! Ellerindeki yaralar dikkat çekti

Survivor yarışmasıyla tanınan Aycan Yanaç, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Muhammed Zeyit Günay tarafından aldatıldı. İstanbul Ortaköy’de bir gece kulübünde, sevgilisini başka bir kadınla gören Yanaç, yaşanan olay karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

AYCAN YANAÇ'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Yanaç, bir ihbar üzerine gittiği gece kulübünde sevgilisini başka bir kadınla yakın bir şekilde gördü. Yaşanan bu durum üzerine sinirlenen Yanaç, sevgilisine tokat attı.

İstanbul Nişantaşı'nda gazetecilerle karşılaşan Yanaç, "Herkes kendine yakışanı yapar" diyerek, yaşadığı ihanet karşısında hissettiklerini ifade etti. Yanaç'ın ellerindeki yaralar, olayın şiddetini ve yaşadığı duygusal çöküşü gözler önüne serdi.

YANAÇ'IN GEÇMİŞ İHANET TECRÜBESİ

Aycan Yanaç, daha önce de Survivor yarışmasına katılırken benzer bir ihanetle karşılaşmıştı. Bu son olayla birlikte Yanaç, ilişkisine son verdiğini ve özel hayatı hakkında fazla konuşmak istemediğini belirtti.