Selen Görgüzel bileziğini kaybetti; Bulup getirene ödül vereceğim demişti bilezik bulundu

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve açıklamalarıyla gündemden düşmek bilmiyor.

Selen Görgüzel bileziğini kaybetti; Bulup getirene ödül vereceğim demişti bilezik bulundu

Selen Görgüzel, bir kulüpte sahne alırken bileziğini düşürüp kaybetti. Bulup getirene ödül vereceğini duyurdu. Selen Görgüzel geçtiğimiz ay bıçak altına yatmış ve yüzünü-boynunu gerdirip, göz kapaklarını aldırtmıştı. Son hali oldukça konuşulan Selen Görgüzel'in paylaşımları ise sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuluyor.

selen-gorguzel-bilezigini-kaybetti-bulup-getirene-ozdul-verecegim-demisti-bilezik-bulundu.jpg

“KULİS FOTOĞRAFLARINDA KOLDAYDI”

Değişimi ve son hali sık sık konuşulan Selen Görgüzel bu defa farklı bir konuyla magazin gündeminde yerini aldı. Görgüzel, bir kulüpte sahne alırken bileziğini düşürdü. Bulup getirene ödül vereceğini söyledi. Selen Görgüzel, Geçtiğimiz günlerde bir kulüpte ünlü bir markaya ait 300 bin TL'lik altın bileziğini düşürdüğünü dile getirdi. “Kulis fotoğraflarında kolumdaydı belli ki sahnede düşmüş bulup getirene ödül vereceğim" ifadelerini kullandı.

selen-gorguzel-bilezigini-kaybetti-bulup-getirene-ozdul-verecegim-demisti-bilezik-bulundu-001.jpg

SELEN GÖRGÜZEL KİMDİR?
Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çalışma hayatına daha lise yıllarında Okan Bayülgen'in Televizyon Çocuğu programında kamera arkasında part time çalışarak başlamıştır. Selen Görgüzel eğitimini 50. Yıl Tahran Lisesi'nde tamamladı. 18 yaşındayken erken bir evlilik yapan Selen Görgüzel, 2003 yılında ilk eşinden ayrılmıştır. Görgüzel'in bu evliliğinden İlknaz isimli bir kızı bulunmaktadır. Selen Görgüzel 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ''Zirvedeki Sesler'' isimli programı sunarak ekran hayatına başlamıştır.