TRT 1’in dizisi Kül Masalı final yapıyor

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla ekranlarındaki dizilerin de akıbeti netlik kazanmaya başladı.

TRT 1’in dizisi Kül Masalı final yapıyor

Arka arkaya final kararı alınan dizilere son olarak Kül Masalı bu kervana katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre; Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu'nun kadrosunda yer aldığı dizi istenilen başarıyı elde edemedi. 7. bölümüyle seyirci karşısına çıkan dizi, 10. bölümle ekran macerasını somlandırmaya hazırlanıyor. Metin Balekoğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi başarılı isimler de beraber yer alıyordu.

trt1in-dizisi-kul-masali-final-yapiyor.jpg

DİZİ KONUSU

Kül Masalı'nın gizemli hikayesinde, Türkiye'nin en köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı, bir restoranda aşçılık yapan ve yoksul bir geçmişi olan Özge ile karşılaşıp ilk görüşte âşık olup evlenecektir. Özge'nin, Arat'ın ailesinin konağına gelin olarak girmesi, onu bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyanın kapısını aralayacaktır. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge'nin kız kardeşi Behiye'nin zenginlik ihtirası ve Arat'ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale'nin peşini bırakmayan gölgesi, Özge'nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirmesini seyirciye aktarıyor.

trt1in-dizisi-kul-masali-final-yapiyor-001.jpg

GÖKHAN ALKAN KİMDİR?

8 Aralık 1987 tarihinde göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul'da doğmuştur. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği bölümünün ardından Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret - Pazarlama ön lisans bölümünü de tamamlamıştır. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio'da alan Gökhan Alkan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 yıl görev aldı. Burada şiir, güfte, reklam seslendirmesi, şan ve solfej gibi eğitimlerle kendini geliştirmiştir.