Tuba Ünsal’dan hesap isyanı; Geçirmişler de geçirmişler

Şu sıralarda TRT1 ekranlarında yayınlanan “Mehmed: Fetihler Sultanı” dizisinde rol alan oyuncu Tuba Ünsal, iftar açmak için gittiği mekanda gelen hesaba verayansın etti.

Tuba Ünsal’dan hesap isyanı; Geçirmişler de geçirmişler

Sarıyer'de yeni taşındığı eve komşu olan bir restorana çocukları ve iki çalışanıyla iftara giden ünlü oyuncu, gelen hesabı görünce adeta ağzı açık kaldı.

tuba-unsaldan-hesap-isyani-gecirmisler-de-gecirmisler.jpg

“NASILSA BAKMADAN ÖDERLER DİYE DÜŞÜNDÜLER”

Tuba Ünsal, konuyla alakalı açıklamasında ise “Öyle bir hesap getirdiler ki! Geçirmişler de geçirmişler. Ben kişi başı 5 salata söylemiyorum. 'Nasılsa bakmadan öder' diye düşündüler herhalde. Sonra arka masada fosur fosur sigara içtiler. Uyarınca da terbiyesizlikleri arttı da artı” şeklinde ifadeler kullandı.

tuba-unsaldan-hesap-isyani-gecirmisler-de-gecirmisler-001.jpg

TUBA ÜNSAL HAKKINDA

Tuba Ünsal, 7 Aralık 1981 tarihinde Denizli'de hayata gözlerini açmıştır. Annesi el sanatları öğretmeni, babası askerdir. Malatya'da yaşayan Ebru adında evli bir ablası bulunmaktadır. İlkokulu Vize, Kırklareli'de okumuştur, ortaokulu Şanlıurfa'da okumuştur. Liseye ise İzmir'de başlayıp bitirmiştir. Lisedeyken voleybol takımında ve tiyatro kulübünde yer almıştır. Üniversiteye Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü'nde başlamıştır. Birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara vermiştir. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır. 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katılmıştır. Ardından profesyonel mankenlik yapmaya başlamıştır. Ardından Fransa'ya gitmiştir. Birkaç ay burada'Kartal Sanat Tiyatrosu'na girmiştir. Ve burada 'Rıfat Ilgaz Sahnesi'nde oyunculuk yapmıştır. Los Angeles'ta Stella Eller akademide oyunculuk eğitimi almıştır.