TV8'in yeni dizi projesi Yetkisiz Bir Hayat önce ertelendi sonra iptal edildi

Gökhan Horzum'un kaleme aldığı başrolünde de Bülent İnal'ın rol alacağı TV8'nin yeni dizisi Yetkisiz Bir Hayat'tan kötü haber geldi.

TV8'in yeni dizi projesi Yetkisiz Bir Hayat önce ertelendi sonra iptal edildi

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, 2018 yılında Netflix'te yayınlanan ve tüm dünyada büyük ilgiyle karşılanan İspanyol suç draması "Unauthorized Living"ten uyarlanan Yetkisiz Bir Hayat dizisi ilk olarak eylül ayına ertelenmesi yapılmıştı.

tv8in-yeni-diz-projesi-yetkisiz-bir-hayat-once-ertelendi-sonra-iptal-edildi.jpgfakat Netflix ile yaşanan telif sıkıntılarından ötürü dizisinin iptal edilmesi kararı verildi. Yarışmaların ağırlıklı olduğu TV8'de eylül sezonunda başka bir dizi yayında olmayacak. Projenin adı ve detayları ise henüz netlik kazanmadı.

tv8in-yeni-diz-projesi-yetkisiz-bir-hayat-once-ertelendi-sonra-iptal-edildi-001.jpg

BÜLENT İNAL KİMDİR?

Mehmet Bülent İnal,19 Mayıs 1973; Hilvan, Şanlıurfa’da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncudur. Hilvan'da doğan Bülent İnal, 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu olmuştu. Bülent İnal, "Azad" dizisinde Urfalı Azad, Kurşun Yarası'nda işgal altındaki Ege'de mert bir kaymakam ve Kanal D'nin dizisi Ihlamurlar Altında'da varoş delikanlısı Yılmaz'ı canlandırmıştır. "Karayılan" dizisinde de rol almış olan Bülent İnal Star Tv'de yayınlanmakta olan "Kalpsiz Adam" dizisinde Oktay karakterine hayat vermiştir. 2009 yılında Show Tv de "Bu Kalp Seni Unutur Mu" dizisinde Sinan isimli karakteri canlandıran Bülent İnal, Bergüzar Korel ile Atv de yayınlanan Bitmeyen Şarkı adlı dizide başrolü beraber paylaşmıştır. Daha sonra 2013 yılında Atv'de yayınlanmaya başlayan "Tatar Ramazan" dizinde Ramazan karakterini oynamıştır. 2014 sonbaharında Kanal D'de başlayan "Urfalıyam Ezelden" dizisinde Cemal adlı karakteri canlandırmıştır.